2.8 C
Bistrița
marți, septembrie 21, 2021

Una dintre cele mai performante maratoniste ale județului, împiedicată de Covid-19 să participe la Campionatele Europene

Maratonista Paraschiva Borș nu a putut să participe luna trecută la Campionatele Europene, din cauza Covid-19, care a ținut-o două săptămâni în izolare. Soțul său, primarul comunei Maieru, nu a luat virusul.

Într-un interviu pentru 321sport.ro, maratonista Paraschiva Borș a povestit despre pasiunea sa pentru sport și alergare, ce o inspira, dar și cum a trecut peste pandemia de Covid-19.

Dacă antrenamentul nu i-a fost dat peste cap de temutul virus, aceasta nu a mai putut participa la Campionatele Europene din cauza Covid-19, după ce a fost testată pozitiv. În luna noiembrie maratonista a fost depistată pozitiv, în urma testului Covid-19, lucru ce nu i-a mai permis să participe la Campionatul European, una dintre cele mai importante competiții din acest an.

Vasile Borș, soțul său și primarul comunei Maieru nu a luat virusul, însă s-a izolat și el, după cum a precizat într-o ediție a emisiunii Bistrițeanul Live.

Foto: Arhivă personală

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....