-7.6 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 19, 2022

Una dintre cele mai performante maratoniste ale județului, împiedicată de Covid-19 să participe la Campionatele Europene

Maratonista Paraschiva Borș nu a putut să participe luna trecută la Campionatele Europene, din cauza Covid-19, care a ținut-o două săptămâni în izolare. Soțul său, primarul comunei Maieru, nu a luat virusul.

Într-un interviu pentru 321sport.ro, maratonista Paraschiva Borș a povestit despre pasiunea sa pentru sport și alergare, ce o inspira, dar și cum a trecut peste pandemia de Covid-19.

Dacă antrenamentul nu i-a fost dat peste cap de temutul virus, aceasta nu a mai putut participa la Campionatele Europene din cauza Covid-19, după ce a fost testată pozitiv. În luna noiembrie maratonista a fost depistată pozitiv, în urma testului Covid-19, lucru ce nu i-a mai permis să participe la Campionatul European, una dintre cele mai importante competiții din acest an.

Vasile Borș, soțul său și primarul comunei Maieru nu a luat virusul, însă s-a izolat și el, după cum a precizat într-o ediție a emisiunii Bistrițeanul Live.

Foto: Arhivă personală

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...