15.8 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

VIDEO – Senatorul Ioan Deneș: Colegii din opoziție au depus amendamente pentru finanțarea unor investiții deja finalizate

Senatorul Ioan Deneș a participat la ședința de avizare a Bugetului Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor. Acesta a avertizat că s-au propus amendamente pentru investiții deja finalizate.

Colegii din opoziție au propus amendamente (copy paste din anii anteriori) pentru finanțarea de investiții care deja sunt finalizate”, a comentat senatorul Ioan Deneș. Fost ministru al Mediului, acesta s-a referit la amendamentele 10 și 11. Unul dintre amendamente vizează construirea unei platforme comunale de dezpozitare și gospodărire a gunoiului integrat în Tiha Bârgăului. Cealaltă se referă la instalarea celuleor fotovoltaice în gospodării izolate.

Nu știu cu cine au luat legătura în județul Bistrița-Năsăud, atunci când au depus amendamentul 10 și 11. Când le-am văzut, am pus mâna pe telefon și l-am sunat pe primarul comunei. Mi-a spus că investițiile sunt deja executate și funcționează!”, a mai comentat sentorul Ioan Deneș.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...