0.8 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

VIDEO – Senatorul Ioan Deneș: Colegii din opoziție au depus amendamente pentru finanțarea unor investiții deja finalizate

Senatorul Ioan Deneș a participat la ședința de avizare a Bugetului Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor. Acesta a avertizat că s-au propus amendamente pentru investiții deja finalizate.

Colegii din opoziție au propus amendamente (copy paste din anii anteriori) pentru finanțarea de investiții care deja sunt finalizate”, a comentat senatorul Ioan Deneș. Fost ministru al Mediului, acesta s-a referit la amendamentele 10 și 11. Unul dintre amendamente vizează construirea unei platforme comunale de dezpozitare și gospodărire a gunoiului integrat în Tiha Bârgăului. Cealaltă se referă la instalarea celuleor fotovoltaice în gospodării izolate.

Nu știu cu cine au luat legătura în județul Bistrița-Năsăud, atunci când au depus amendamentul 10 și 11. Când le-am văzut, am pus mâna pe telefon și l-am sunat pe primarul comunei. Mi-a spus că investițiile sunt deja executate și funcționează!”, a mai comentat sentorul Ioan Deneș.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...