3.6 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

VIDEO: Spectaculosul centru Legacy de la Băile Figa este aproape gata

Centrul recreativ Legacy de la Băile Figa este aproape gata. Primarul Nicolae Moldovan a și făcut un tur video al acestuia, iar imaginile sunt spectaculoase.

Primăria Beclean se pregătește să inaugureze centrul recreativ Legacy, situat la Băile Figa. Momentan, se lucrează la partea de finisaje. Primarul Nicolae Moldovan a făcut un tur video și-a făcut publice imaginile spectaculoase cu centrul recreativ.

Noul centru vine să le dea alternative de petrecere a timpului liber turiștilor care ajung la Băile Figa și să-i țină în zonă mai mult de un weekend. Centrul vine și cu facilități pentru locuitorii orașului Beclean.

Acesta are în interior mai multe bazine cu apă caldă, de dimensiuni diferite și va fi funcțional pe tot parcursul anului. Printre ele se numără un bazin cu funcții de recuperare, bazin cu jocuri de apă sau bazin cu apă sărată.

Este amenajată și o zonă de relaxare și recreere, o sală de fitness și una de bowling, precum și o bibliotecă pentru copii și adulți. La toate acestea se adaugă o sală de gimnastică, ateliere creative și un spațiu expozițional.

Nu a fost ignorat nici exteriorul, fiind prevăzute spații verzi pe 6.800 de metri pătrați și locuri de joacă pentru copii.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...