1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

VIDEO: Șut și… dooop! Gabi Balint s-a alăturat provocării verii

Provocarea dopului de sticlă este inevitabil un fenomen pe reţelele de socializare. Oameni simpli, vedete, poliţişti sau pompieri, toţi încearcă să desfacă un banal dop prin cele mai complicate mişcări.

Pompierii și polițiștii români au acceptat provocarea Bottle Cap Challenge, care face furori pe internet. „Competiția” presupune desfacerea dopului unei sticle cu o singură mișcare. Rând pe rând, angajații de la ISU Bistrița Năsăud, IGSU și ISU Arad și-au dovedit măiestria.

Pompierii din Bistrița au preluat provocarea de la polițiști, iar prestația lor o puteți revedea în materialul următor.

VIDEO: Provocarea sticlei, varianta ISU Bistriţa! Cum să transformi un mesaj plictisitor, într-unul haios

Gabi Balint, faimosul fotbalist român, devenit antrenor după încheierea carierei de jucător, s-a alăturat Provocării Dopului și și-a demonstrat abilitățile de mânuire a mingii și a desfăcut dopul unei sticle cu o lovitură de maestru.

Prestația lui Gabi Balint care a atras admirația miilor de internauți o puteți urmări în materialul video de mai jos.

https://www.facebook.com/gabalint/videos/650518348765860/

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.