19.1 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

VIDEO: Teraplast își deschide punct de lucru la Băicoi. Ce spune ministrul mediului despre firma bistrițeană

Firma Teraplast își deschide punct de lucru și la Băicoi. Acest lucru a determinat-o pe ministrul mediului, Grațiela Gavrilescu să vină în vizită la Bistrița. Aceasta a venit însoțită și de primarul orașului prahovean. Pe lângă Teraplast, o altă vizită a fost făcută la Rombat. Ce concluzie a tras ministrul în urma acestor vizite:

Două firme bistrițene au fost vizitate astăzi de ministrul mediului, pentru a vedea dacă funcționează după legile impuse de Ministerul pe care-l conduce.

Grațiela Gavrilescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor două companii, Teraplast și Rombat. Iar motivul vizitei sale este și pentru că una dintre cele două firme investește într-un oraș „de suflet” al ei.

„De data aceasta, ca ploieșteancă, ca prahoveancă, trebuie să mă mândresc că Teraplastul dezvoltă o investiție în orașul Băicoi. (…) Și pentru aceasta mă aflu în vizită aici la Bistrița – Năsăud, la Bistrița”, a declarat ministrul.

În vizită la Teraplast a fost și primarul orașului Băicoi, Marius Constantin.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=-Z7s9B34i0c&feature=youtu.be” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...