16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

VIDEO: Teraplast își deschide punct de lucru la Băicoi. Ce spune ministrul mediului despre firma bistrițeană

Firma Teraplast își deschide punct de lucru și la Băicoi. Acest lucru a determinat-o pe ministrul mediului, Grațiela Gavrilescu să vină în vizită la Bistrița. Aceasta a venit însoțită și de primarul orașului prahovean. Pe lângă Teraplast, o altă vizită a fost făcută la Rombat. Ce concluzie a tras ministrul în urma acestor vizite:

Două firme bistrițene au fost vizitate astăzi de ministrul mediului, pentru a vedea dacă funcționează după legile impuse de Ministerul pe care-l conduce.

Grațiela Gavrilescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor două companii, Teraplast și Rombat. Iar motivul vizitei sale este și pentru că una dintre cele două firme investește într-un oraș „de suflet” al ei.

„De data aceasta, ca ploieșteancă, ca prahoveancă, trebuie să mă mândresc că Teraplastul dezvoltă o investiție în orașul Băicoi. (…) Și pentru aceasta mă aflu în vizită aici la Bistrița – Năsăud, la Bistrița”, a declarat ministrul.

În vizită la Teraplast a fost și primarul orașului Băicoi, Marius Constantin.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=-Z7s9B34i0c&feature=youtu.be” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.