20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

VIDEO: Ultimele zile…!

Sunt ultimele zile în care vă puteţi bucura de o atmosferă specială, în centrul oraşului. Iată ce aveţi de admirat aici:

Sunt ultimele zile în care centrul oraşului se colorează şi se lasă cucerit de vocile colindătorilor. Seară de seară, începând din 6 decembrie, Pietonalul Liviu Rebreanu a fost animat de cete de colindători. Au sosit din toate colţurile judeţului şi ale ţării:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPALATUL.CULTURII.BISTRITA%2Fvideos%2F2550026845093969%2F&show_text=0&width=560″ /]

Astă-seară, pe scena amenajată pe Pietonalul Liviu Rebreanu îi puteţi asculta pe Duţu Maier şi Grupul de colindători „Doina Frişului” din Şieuţ.

Iată cine vine să ne colinde în Bistriţa, în ultimele zile ale anului:

  • În 28 decembrie – Grupul de colindători din Rebra şi „Flori Dumitrene”.
  • În 29 decembrie – Alexandru Căpitan, Grupul de colindători coordonat de Lenuţa Purja şi Grupul de colindători de pe Valea Bârgăului coordonat de Florin Flămând.
  • În 30 decembrie – Colindătorii Bisericii Reformate din Bistriţa – „Trinitas” şi Grupul de colindători din Şieu-Măgheruş.

Foto & Video @ Palatul Culturii Bistrita

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!