3.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

VIDEO – Un cartier al Bistriței, în plină dezvoltare, fără trotuare! CE spune municipalitatea:

Bistrița are un cartier în plină expansiune și dezvoltare. Ce nu are? TROTUARE! La problema ridicată de un consilier, municipalitatea face promisiuni.

În cadrul ședinței de Consiliu Local s-a discutat despre un cartier al Bistriței, în plină dezvoltare. Dar care are o mare lipsă.

Vreau să vă spun, domn primar, că pe Valea Jelnei s-au construit multe case și se vor mai construi. Zona se dezvoltă ca și Valea Ghinzii. Dar nu sunt trotuare. Vreau să știu dacă se vor face ceva demersuri în acest sens!”, a fost intervenția consilierului Mathe Attila.

Primarul a explicat că s-a făcut un prim pas în această direcție.

”Am solicitat modificarea proiectului aferent lucrărilor care se fac la Podul Jelnei, implicit pe Valea Jelnei. Și am solicitat realizarea unui trotuar pe partea stângă, până la intersecția cu strada Tabără”, a explicat Ioan Turc.

Acesta a promis că lucrările vor continua.

Într-adevăr, preconizăm o dezvoltare imobiliară mare acolo, pe Valea Jelnei, așa că e nevoie de trotuar. Vom face demersuri ca măcar pe o parte să fie trotuar. Măcar în continuarea celui ce-l facem până la strada Tabără”, a promis edilul.

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Propjn primariei sa nu investeasca in trotuare pe valea jelnei pana nu stim in ce directie merge alunecarea de teren in zona pe acelasi principiu ca al gropilor de pe strazile din bistrita pana nu aflam cum se termina criza din ucraina!!

  2. Dar cartierul Subcetate cum rămâne cu iluminatul, indicatoare rutiere străzi cu zăpada nici un utilaj, sare nici atât.Este vb de blocurile dl Negrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.