-4.8 C
Bistrița
miercuri, februarie 1, 2023

VIDEO – Un cartier al Bistriței, în plină dezvoltare, fără trotuare! CE spune municipalitatea:

Bistrița are un cartier în plină expansiune și dezvoltare. Ce nu are? TROTUARE! La problema ridicată de un consilier, municipalitatea face promisiuni.

În cadrul ședinței de Consiliu Local s-a discutat despre un cartier al Bistriței, în plină dezvoltare. Dar care are o mare lipsă.

Vreau să vă spun, domn primar, că pe Valea Jelnei s-au construit multe case și se vor mai construi. Zona se dezvoltă ca și Valea Ghinzii. Dar nu sunt trotuare. Vreau să știu dacă se vor face ceva demersuri în acest sens!”, a fost intervenția consilierului Mathe Attila.

Primarul a explicat că s-a făcut un prim pas în această direcție.

”Am solicitat modificarea proiectului aferent lucrărilor care se fac la Podul Jelnei, implicit pe Valea Jelnei. Și am solicitat realizarea unui trotuar pe partea stângă, până la intersecția cu strada Tabără”, a explicat Ioan Turc.

Acesta a promis că lucrările vor continua.

Într-adevăr, preconizăm o dezvoltare imobiliară mare acolo, pe Valea Jelnei, așa că e nevoie de trotuar. Vom face demersuri ca măcar pe o parte să fie trotuar. Măcar în continuarea celui ce-l facem până la strada Tabără”, a promis edilul.

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Propjn primariei sa nu investeasca in trotuare pe valea jelnei pana nu stim in ce directie merge alunecarea de teren in zona pe acelasi principiu ca al gropilor de pe strazile din bistrita pana nu aflam cum se termina criza din ucraina!!

  2. Dar cartierul Subcetate cum rămâne cu iluminatul, indicatoare rutiere străzi cu zăpada nici un utilaj, sare nici atât.Este vb de blocurile dl Negrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: