22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

VIDEO: Nici gunoiul nu se poate ridica din cauza străzilor necurățate de zăpadă

A nins ca-n povești în Bistrița, încă de azi-noapte! Ninsoarea continuă, iar Bistrița este toată acoperită de zăpadă. Din cauza unor străzi necurățate nu se poate ridica nici măcar gunoiul…

Ninge la Bistrița de azi-noapte, încontinuu, spre bucuria copiilor și disperarea șoferilor sătui de atâtea străzi necurățate!

Bistrița este acoperită aproape integral de zăpadă.

Iar dacă pe străzile principale circulația se desfășoară „mai normal”, pe străzile secundare tronează de-zas-tru. Nici măcar gunoiul nu se poate ridica…

Vă reamintim că zilele trecute primarul Ioan Turc explica faptul că are zeci de oameni în teren, plus utilajele. Și a cerut inclusiv curățarea străzilor secundare.

VIDEO – TURC: Deszăpezim! Oamenii și utilajele sunt în stradă!

 

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

  1. Orasul arata groaznic ! Am vazut azi echipa feminina de handbal CSM Tg. Jiu intr-o plimbare prin centrul orasului si mi-a fost rusine ! Culmea e ca taxa pentru salubritate s-a dublat fata de anul trecut, iar cei 1200 (!!!) de angajati ai Primariei, in frunte cu ametitul de primar, dorm in papuci.
    Orice s-ar spune, dar pe vremea lui Cretu, Bistrita avea o cu totul alta fata.
    Rusine sa va fie, edili de rahat !!

  2. Turc un mincinos incompetent împreună cu nulitatea Hangan alt politruc incompetent sunt depășiți de situatie, din pacate ei la cat sunt de incapabili nu ar fii în stare să conducă nici macar o budă,rusine sa va fie oameni fără viziune și opaci în gândire.

  3. dezastru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dar in primarie este cald si bine…functionarii primariei stau la caldurica, au privilegii, salarii…de ce le-ar pasa? cetatenii isi curata zapada, vine masina primariei si o pune inapoi pe trotuare !!!! minunat!!!! munca in zadar, cetatenii sa se descurce, pe trotuare dezastru, pe drum dezastru, zapada nu se ridica, se muta dintr-o parte in alta!!! dar sa nu ne plangem Turc este la conducere!!!! el asteapta primavara, ca nu-i asa?…. se va topi singura zapada! nu ca pe vremea lui Cretu!!! Acu suntem un sat fara caini!!!! fostul prefect la fel nu a facut nimic!!!!! dezastru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. ar fi bine ca primaria sa scoata tractorasele cu remorca si sa ia mormanele de zăpadă din.colturile drumurilor.portilor.parcarilor.pietelor si asa mai departe .zăpadă dată de cei gospodari .unii dintre ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...