0.1 C
Bistrița
joi, februarie 2, 2023

VIDEO: Mihaela Ivan, purtător de cuvânt al CJ BN: „Nu am ce căuta în Parlament. Mi-ar fi rușine”

Invitată la emisiunea Bistrița în alb cu Negru, Mihaela Ivan, purtător de cuvânt la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, a venit însoțită de cei doi câini lup – Mașa și Igor, campionii juniori ai României.

Mihaela Ivan a fost inițial consilier politic în câteva campanii. A devenit membru PSD după plecarea lui Dragnea. „Nu sunt om politic. Sunt membru de partid, dar nu sunt interesată de o funcție. Țin foarte mult la echipă. Nu am cum s-o abandonez. Am avut tot felul de oferte dar le-am refuzat, din respect pentru omul Radu Moldovan. Nu îmi doresc să plec din județ. Îmi doresc să mă mut la Posmuș, locul în care m-am născut.”, a mărturisit Mihaela Ivan. 

Ea s-a declarat mulțumită și încântată pentru că muncește în Consiliul Județean BN.

Mă bucur că se înțelege importanța comunicării. Nu îmi doresc niciun fel de funcție. Mi s-a propus acum doi ani, să apar pe lista posibililor parlamentari ai județului. Dar nu am acceptat. Le-am spus că nu am ce căuta în Parlament. Nu am expertiză foarte mare în ceva anume. Nu aș avea ce contribuție să aduc și mi-ar fi rușine să mă duc acolo… Sunt alții care au muncit pentru a ajunge acolo”, a subliniat Mihaela Ivan.

Mihaela Ivan a muncit și în privat, având propria sa firmă. A anunțat că după ce va pleca președintele Emil Radu Moldovan, se va reîntoarce la firma sa axată pe comunicare politică și comunicare în sectorul antreprenorial.

Dacă Emil Radu Moldovan va candida la Camera Deputaților și va avea nevoie de ea, ca și consilier, Mihaela Ivan a precizat că îi va fi alături.

Nu vrea să devină adminsitrator al complexului de la Posmuș. „Este locul în care s-a născut tata, locul în care am crescut, am învățat ce înseamnă bunul simț. Am învățat acolo de la tatăl meu să merg pe tractor să car fânul. Dar este și locul în care tata a murit. Vreau să mă mut acolo, în casa părintească. Pentru că ar fi probabil cel mai frumos lucru pe care l-aș putea face pentru sufletul lui. Casa nu este aproape de castel, e în celălalt capăt al satului… Pur și simplu simt că trebuie să fac ceva pentru el. Tot ce fac este ca să-l fac mândru pe tata… Am avut o relație absolut specială cu tatăl meu. A fost cel mai bun prieten al meu”, a mai mărturisit Mihaela Ivan.

Conform tradiției în emisiunea Bistrița în Alb cu Negru, Mihaela Ivan a donat 950 de lei Asociației Dar din Dar se face Rai de la Beclean.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

 1. MIHAELA IVAN, o tanara scolita care judeca bine si se exprima usor.
  Felicitari pt. cele afirmate, asa este in adunatura de sub cupola Parlamentului unde gasesti la tot pasul agramati, sosoci si fosti tractoristi si conducatori auto nu are ce cauta o domnisoara stilata si educata cu mult mai multi sapte ani decat multi altii.
  Va amintiti MIHAELA IVAN cazul unui parlamentar de doi lei, cand l-au intrebat cei din presa ce calificare are el a ras ca proasta-n targ excamand AUTO.
  Adica amaratul avea calificare de instructor AUTO.
  Insa tot respectul pt. munca facuta ca la carte al instructorilor adevarati care din pacate sunt extrem de putini.
  Felicitari MIHAELA IVAN, intoarceti-va in liniste la POZMUSUL minunat unde meritati din plin postul de director principal la ansamblul cultural refacut al castelului TELEKI
  Si nu uitati ca tot raul Romaniei vine de la Parlamentul Romaniei unde colcaie de umbre care nu iubesc Romania si nu au nici o treaba cu romanii si traiesc in lumi paralele cu noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: