28.5 C
Bistrița
duminică, iulie 25, 2021

VIDEO: Un viaduct de peste 30 de metri, la Colibiţa…?!?

Vă vine să credeţi sau nu, la Colibiţa va exista în curând un viaduct de toată frumuseţea. Lucrările sunt executate de specialiştii de la Dimex 2000 şi au început deja de câteva săptămâni. Viaductul va fi situat undeva mai jos de pensiunea Fisherman’s. Când vom vedea minunea cu ochii noştri:

Lucrăm acum pe lotul 1, tronson 2 – de la intersecţia cu drumul Blajului până la coada lacului Colibiţa, spre Miţa. La ora aceasta este cea mai grea lucrare a noastră. Este sectorul de drum cu cele mai multe alunecări din judeţ”, a explicat Ioan Nicolae Scurtu, directorul tehnic al companiei Dimex 2000.

Invitat la emisiunea Afaceri de succes, el a precizat că va exista o garanţie de 10 de ani pentru acest drum. Acesta se va lărgi până la 8 metri. Lucrările presupun ranforsări şi pilloţi. Mai mult, în zonă va exista în scurt timp şi un viaduct.

Orice pod mai lung de 32 de metri este practic un viaduct. Nu vă speriaţi, nu va semăna cu ce aţi văzut pe Coasta de Azur. Dar vom avea un viaduct în Colibiţa, mai jos de cabana Fisherman’s”, a afirmat Ioan Nicolae Scurtu.

Lucrările au început deja de o lună de zile, iar Ioan Niculae Scurtu a adăugat că ele ar putea continua imediat după sărbători, dacă vremea o va permite. „Planul ar fi să terminăm toate lucrările spre finalul anului viitor…

În ultimii ani, Dimex 2000 a reuşit să construiască peste 500 de kilometri, iar constructorii bistriţeni se mândresc cu faptul că tot ce le iese din mână are o calitate superioară. De altfel, ei şi-au făcut un obicei să revină periodic la lucrările pe care le execută, tocmai pentru a se convinge că totul este în regulă.

Mai multe detalii despre începuturile, proiectele derulate de compania Dimex 2000, calitatea și siguranța drumurilor realizate de ei – aflaţi urmărind emisiunea, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F1415366038632757%2F&show_text=0&width=560″ /]

Foto deschidere – Viaduct calea ferată Salva – Vişeu

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...

Poate CBD ajuta persoanele în vârstă cu Alzheimer și demență?

CBD, sau cannabidiol, a fost sugerat ca tratament pentru a-i ajuta pe vârstnicii cu demență să...

CĂSUȚA EMA – super petreceri pentru copii, inclusiv la piscină

CĂSUȚA EMA este locul ideal unde poți să organizezi petrecerea celui mic, vara asta. Și ca...