8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Moș Crăciun în Bistrița. VEZI unde sunt așteptați copiii bistrițenilor pentru întâlnirea cu Moșul

Moș Crăciun le dă întâlnire tuturor copiilor în perioada care urmează. Cei mici vor putea pregăti scrisoarea cu dorințe şi vor putea să-şi facă fotografii memorabile alături de familie. VEZI unde îl găsești pe Moș Crăciun:

În mai puțin de o săptămână copiii vor avea parte de surprize sub brad din partea lui Moș Crăciun. Totuși, bătrânul cu barbă albă și sacul plin de jucării și dulciuri își face simțită prezența mai devreme și le dă întâlnire celor mici în mai multe locații din oraș, în perioada care urmează.

Copiii se pot întâlni cu Moș Crăciun la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud în perioada 20 – 22 decembrie de la ora 17:00 în cadrul evenimentului „Crăciun în Bistrița-Năsăud”.

Moș Crăciun îi așteaptă pe copii și la Selgros pentru fotografii și un mic cadou până în data de 20 decembrie între orele 15:00 – 19:00, iar în perioada 21 decembrie – 24 decembrie, bătrânul cu barbă albă îi așteaptă pe cei mici în același loc începând cu ora 10:00, până la ora 15:00.

În data de 22 decembrie cei mici îi mai pot spune Moșului o poezie la Chocolateria Sweet Art de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, de la ora 18:00. În schimb vor primi dulciuri din sacul Moșului.

Pentru o experiență de neuitat, Moș Crăciun vă așteaptă până în 22 decembrie, de la ora 12:05 într-o călătorie cu „Trenul lui Moș Crăciun” pe ruta Bistrița-Nord – Bistrița Bârgăului și retur.

Foto deschidere: Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.