13.8 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Moș Crăciun în Bistrița. VEZI unde sunt așteptați copiii bistrițenilor pentru întâlnirea cu Moșul

Moș Crăciun le dă întâlnire tuturor copiilor în perioada care urmează. Cei mici vor putea pregăti scrisoarea cu dorințe şi vor putea să-şi facă fotografii memorabile alături de familie. VEZI unde îl găsești pe Moș Crăciun:

În mai puțin de o săptămână copiii vor avea parte de surprize sub brad din partea lui Moș Crăciun. Totuși, bătrânul cu barbă albă și sacul plin de jucării și dulciuri își face simțită prezența mai devreme și le dă întâlnire celor mici în mai multe locații din oraș, în perioada care urmează.

Copiii se pot întâlni cu Moș Crăciun la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud în perioada 20 – 22 decembrie de la ora 17:00 în cadrul evenimentului „Crăciun în Bistrița-Năsăud”.

Moș Crăciun îi așteaptă pe copii și la Selgros pentru fotografii și un mic cadou până în data de 20 decembrie între orele 15:00 – 19:00, iar în perioada 21 decembrie – 24 decembrie, bătrânul cu barbă albă îi așteaptă pe cei mici în același loc începând cu ora 10:00, până la ora 15:00.

În data de 22 decembrie cei mici îi mai pot spune Moșului o poezie la Chocolateria Sweet Art de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, de la ora 18:00. În schimb vor primi dulciuri din sacul Moșului.

Pentru o experiență de neuitat, Moș Crăciun vă așteaptă până în 22 decembrie, de la ora 12:05 într-o călătorie cu „Trenul lui Moș Crăciun” pe ruta Bistrița-Nord – Bistrița Bârgăului și retur.

Foto deschidere: Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: