15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

„Vorbe de duh” pe mașina unui bistrițean: Lecție scurtă despre Passat

Omul de televiziune, Steve Harvey, a scris o carte despre psihologia masculină pe care trebuie să o înțeleagă femeile. Probabil nu a întâlnit încă un deținător de Passat din Bistrița care are principii mult mai simple și la vedere.

Deci să începem cu începutul, în Passat ai cea mai bună partidă. Și nimic nu se compară cu asta, conform poetului. Fotografia a fost făcută într-un sens giratoriu din Bistrița, iar șoferul era, bineînțeles, bistrițean. Dacă mergem puțin mai departe, descoperim și de ce mulți ar vrea acest model de mașină. Bărbații, în general, au „Dirty mind”, adică gândesc murdar, într-un sens sexual. Conform psihologilor, mulți visează ca în pat să găsească a lor consoartă un soi de Mița Biciclista, iar în rest să fie gospodină cuminte. Nimic incorect până acum, poete!

Nimic nu poate fi mai romantic decât să o plimbi pe străzile pline de gropi și hârtoape ale Bistriței, iar apoi să o duci la Belvedere Sigmir unde să se înfiripe marea dragoste.

„Machomenii” să stea la rând. Șoferul ăsta știe că dacă-i plac senzațiile tari carnale, se poate întâmpla ca la un moment dat să uite piciorul pe accelerație. Și are fapta deja recunoscută, adicălea știe că trebuie să prezinte documentele de la purtător, fără de care nu mai putea să aburească geamurile mașinii împreună cu dama.

Iacătă că și în burgul preaiubit care vorbește ca Magdalena și pledează în pioasă există oameni asumați. Ce-i în gușă, și-n căpușă. Noi ne gândim că putem râde, putem plânge, da’ ca-n Passat… Nu le faci pe niciuna.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.