3.6 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

„Vorbe de duh” pe mașina unui bistrițean: Lecție scurtă despre Passat

Omul de televiziune, Steve Harvey, a scris o carte despre psihologia masculină pe care trebuie să o înțeleagă femeile. Probabil nu a întâlnit încă un deținător de Passat din Bistrița care are principii mult mai simple și la vedere.

Deci să începem cu începutul, în Passat ai cea mai bună partidă. Și nimic nu se compară cu asta, conform poetului. Fotografia a fost făcută într-un sens giratoriu din Bistrița, iar șoferul era, bineînțeles, bistrițean. Dacă mergem puțin mai departe, descoperim și de ce mulți ar vrea acest model de mașină. Bărbații, în general, au „Dirty mind”, adică gândesc murdar, într-un sens sexual. Conform psihologilor, mulți visează ca în pat să găsească a lor consoartă un soi de Mița Biciclista, iar în rest să fie gospodină cuminte. Nimic incorect până acum, poete!

Nimic nu poate fi mai romantic decât să o plimbi pe străzile pline de gropi și hârtoape ale Bistriței, iar apoi să o duci la Belvedere Sigmir unde să se înfiripe marea dragoste.

„Machomenii” să stea la rând. Șoferul ăsta știe că dacă-i plac senzațiile tari carnale, se poate întâmpla ca la un moment dat să uite piciorul pe accelerație. Și are fapta deja recunoscută, adicălea știe că trebuie să prezinte documentele de la purtător, fără de care nu mai putea să aburească geamurile mașinii împreună cu dama.

Iacătă că și în burgul preaiubit care vorbește ca Magdalena și pledează în pioasă există oameni asumați. Ce-i în gușă, și-n căpușă. Noi ne gândim că putem râde, putem plânge, da’ ca-n Passat… Nu le faci pe niciuna.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...