13.9 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Vrei să știi cum e vremea într-o anumnită zonă din județ? 18 stații meteo pe care le poți accesa ORICÂND

Județul nostru se mândrește cu propriul meteorolog. Acesta a reușit „să adune” 18 stații meteo pe care le-a amplasat în diferite zone. Iar acum puteți accesa oricând linkul către stația care vă interesează.

Mihai Bălan a lucrat ca și meteorolog în Londra, dar a venit acasă, la Bistrița. Pe lângă jobul său a dorit să ajute bistrițenii și să le spună „vremea exactă”.

Mai mulți bistrițeni s-au alăturat proiectului său, reușind astfel să se cumpere și amplaseze 18 stații meteo pe suprafața județului.

Au fost create linkuri către aceste stații meteo așa că dacă vă interesează vremea dintr-o anumită zonă a județului, acum o puteți afla ușor.

Vă propun link-urile către toate cele 18 stații instalate în județ, în cadrul proiectului Meteo.BN. Reamintesc că pentru a vizualiza datele în sistemul metric european, date care să rămână în acest format la fiecare click, este nevoie de înregistrarea unui cont pe platforma Wunderground, cea care afişează datele în timp real, înregistrate de stații. Acesta este gratuit și necesită doar o adresă de e-mail activă. Apoi, la fiecare accesare, după ce datele au fost setate din cont ( Settings – > °C ) , pe valori europene, acesta va face conversia automat, prin reset, la accesare, după cateva secunde, a tuturor datelor transmise. 
Linkurile sunt ordonate, frumos, alfabetic..
Alpina Blazna – 1120 m. alt.: https://www.wunderground.com/dashboard/pws/IAN3
Ciceu Mihăieşti : 288 m. alt. : https://www.wunderground.com/dashboard/pws/ICICEU1
Prundu Bârgăului – 515 m. alt. :
Şieu Măgheruş / Teraplast – 311 m. alt. :
Tîrlişua – 501 m. alt.
https://www.wunderground.com/dashboard/pws/ITRLIU2”, a scris Mihai Bălan pe pagina Meteo.BN

 

Despre alte prognoze date de Mihai Bălan puteți citi aici:

Meteorolog Mihai Bălan: Nu vom mai putea schia pe Cocoș! Dar la munte, chiar și 6 luni pe an!

VIDEO: Vom ști cu exactitate când plouă, ninge, e polei sau caniculă, în timp real! BN – dotat cu patru stații meteo noi

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: