15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

CINE e tânărul ce a dat foc casei din Lunca și DE CE ar fi recurs la un asemenea gest

Un incendiu puternic a avut loc aseară în Lunca. Focul ar fi fost pus intenționat, iar vinovatul a fost reținut. CINE e tânărul și DE CE ar fi recurs la un astfel de gest:

Un apel la 112 anunța un incendiu puternic, aseară, în Lunca. Flăcările s-au extins rapid, cuprinzând anexe pe 250 mp.

FOTO/VIDEO: Incendiu puternic la Lunca! Flăcările amenință și casele vecine

Pompierii au stabilit că focul a fost pus intenționat, iar polițiștii au reținut un tânăr de 23 de ani.

Mână criminală la Lunca?!?! Focul ar fi fost pus intenționat de un tânăr

CINE e tânărul și DE CE ar fi recurs la un asemenea gest

Tânărul reținut de polițiști este chiar fiul proprietarului casei.

E fiul lor. Când am ajuns la incendiu era acolo, râdea. Deși de obicei consumă alcool, aseară nu era băut. După ce polițiștii l-au luat la întrebări, a recunoscut că el a dat foc” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, viceprimarul comunei Șieuț, Florin Simionca.

Tânărul nu e la prima infracțiune. Are adunate numeroase infracțiuni și chiar o condamnare pe care a executat-o prin muncă în folosul comunității.

Nu se știe exact de la ce s-au certat. Era vorba că de la ceva mașină, i-ar fi luat cheile și nu l-au lăsat să conducă. Ceva de genu se vorbește. Că de aici ar fi pornit supărarea” a mai spus viceprimarul.

Tânărul obișnuia să conducă sub influența băuturilor alcoolice. Nu cu mult timp în urmă, beat fiind la volan, ar fi ajuns într-un șanț. Ulterior, el ar fi sunat la 112 să le spună polițiștilor să-i ia permisul deoarece a încălcat legea.

Tânărul este reținut la sediul IPJ BN și va fi prezentat azi instanței cu propunere de arestare preventivă. Între timp, comunitatea din Șieuț se mobilizează, la fel ca aseară.

A fost bine că focul nu s-a extins. Dar am și intervenit rapid, cu buldoexcavatorul nostru, cu 12 voluntari din Șieuț și Monor, au fost șase autospeciale. Dar acum trebuie să ne mobilizăm să refacem măcar grajdul, că animalele nu au unde să stea peste iarnă” a concluzionat Florin Simionca.

Foto- Florin SImionca

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: