2.7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Vremea extremă a dat peste cap și planurile pentru cumpărături!

Ploaia torenţială care s-a abătut asupra județului a creat probleme în mai multe localități, dar şi în Bistrița. Apa a inundat sute de curți, case, anexe și străzi. Nici supermarketurile din oraș nu au scăpat, iar activitatea le-a fost dată peste cap.

Ploaia abundentă din această după-masă a perturbat și activitatea unui supermarket din Bistrița. Apa a inundat parcarea magazinului, punând în dificultate clienții care voiau să meargă la cumpărături.

S-a întâmplat la Kaufland-ul de pe Calea Moldovei, unde apa a fost de aproximativ jumătate de metru în parcare. Coșurile de cumpărături abandonate în parcarea magazinului au fost luate de apă și purtate prin toată parcarea. Probleme au fost și la Selgros.

Vă amintim că mai multe localități din județ au fost afectate, cele mai mari probleme înregistrându-se în Dumitra, Slătinița și Jelna. Despre toate zonele afectate și pagubele provocate de vremea rea, puteți citi în timp real AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...