13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

Vreți s-o luați spre Maramureș? Amânați-vă călătoria! Circulația se desfășoară cu dificultate!

Județul nostru se află sub cod galben de ninsori și viscol până mâine dimineață. Autoritățile se focalizează acum pe curățarea drumurilor, în special pe zona spre Maramureș. De la Telciu încolo, circulația se desfășoară cu dificultate.

Încă de dimineață, în județ a fost ploaie, zăpadă, vânt și viscol, iar iarna și-a reintrat în drepturi. Până mâine dimineață, Bistrița Năsăud se află sub cod galben de viscol și ninsori.

Dacă până mai devreme nu s-au înregistrat probleme în trafic, autoritățile anunță că drumul spre Maramureș e acoperit de zăpadă. Iar circulația se desfășoară cu dificultate.

Pe DN 17 C ( mai sus de Telciu, spre limita de județ cu județul MM) se circulă în condiții de iarnă, cu dificultate, după ce o rafala de viscol a depus zăpadă pe carosabil ( 2 – 3 cm). Echipajele de deszăpezire de la Secția Drumuri Naționale acționează pentru curățarea drumului. Echipajele de politie rutieră acționează în zonă pentru monitorizarea traficului rutier, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere și a blocajelor. CJSU monitorizează situația operativă. Ținând cont de posibilele schimbări ale manifestărilor meteorologice, situația este în dinamică” informează Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița – Năsăud.

FOTO Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...