-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Vreți s-o luați spre Maramureș? Amânați-vă călătoria! Circulația se desfășoară cu dificultate!

Județul nostru se află sub cod galben de ninsori și viscol până mâine dimineață. Autoritățile se focalizează acum pe curățarea drumurilor, în special pe zona spre Maramureș. De la Telciu încolo, circulația se desfășoară cu dificultate.

Încă de dimineață, în județ a fost ploaie, zăpadă, vânt și viscol, iar iarna și-a reintrat în drepturi. Până mâine dimineață, Bistrița Năsăud se află sub cod galben de viscol și ninsori.

Dacă până mai devreme nu s-au înregistrat probleme în trafic, autoritățile anunță că drumul spre Maramureș e acoperit de zăpadă. Iar circulația se desfășoară cu dificultate.

Pe DN 17 C ( mai sus de Telciu, spre limita de județ cu județul MM) se circulă în condiții de iarnă, cu dificultate, după ce o rafala de viscol a depus zăpadă pe carosabil ( 2 – 3 cm). Echipajele de deszăpezire de la Secția Drumuri Naționale acționează pentru curățarea drumului. Echipajele de politie rutieră acționează în zonă pentru monitorizarea traficului rutier, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere și a blocajelor. CJSU monitorizează situația operativă. Ținând cont de posibilele schimbări ale manifestărilor meteorologice, situația este în dinamică” informează Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița – Năsăud.

FOTO Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: