10 C
Bistrița
sâmbătă, februarie 24, 2024

Vreți s-o luați spre Maramureș? Amânați-vă călătoria! Circulația se desfășoară cu dificultate!

Județul nostru se află sub cod galben de ninsori și viscol până mâine dimineață. Autoritățile se focalizează acum pe curățarea drumurilor, în special pe zona spre Maramureș. De la Telciu încolo, circulația se desfășoară cu dificultate.

Încă de dimineață, în județ a fost ploaie, zăpadă, vânt și viscol, iar iarna și-a reintrat în drepturi. Până mâine dimineață, Bistrița Năsăud se află sub cod galben de viscol și ninsori.

Dacă până mai devreme nu s-au înregistrat probleme în trafic, autoritățile anunță că drumul spre Maramureș e acoperit de zăpadă. Iar circulația se desfășoară cu dificultate.

Pe DN 17 C ( mai sus de Telciu, spre limita de județ cu județul MM) se circulă în condiții de iarnă, cu dificultate, după ce o rafala de viscol a depus zăpadă pe carosabil ( 2 – 3 cm). Echipajele de deszăpezire de la Secția Drumuri Naționale acționează pentru curățarea drumului. Echipajele de politie rutieră acționează în zonă pentru monitorizarea traficului rutier, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere și a blocajelor. CJSU monitorizează situația operativă. Ținând cont de posibilele schimbări ale manifestărilor meteorologice, situația este în dinamică” informează Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița – Năsăud.

FOTO Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.