8.4 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

Weekend pe șosea: Încă 4 dosare penale pentru că au urcat beți la volan

Cu toate că polițiștii acționează în permanență pe străzile din județ pentru a-i depista pe cei ce consumă alcool și apoi urcă la volan, șoferii nu se lecuiesc, ci își încearcă norocul.

Așa se face că la zecile de dosare penale întocmite pentru această infracțiune, de la începutul anului, se mai adaugă încă 4, întocmite în acest weekend.

1. La data de 9 februarie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat în trafic un bărbat de 47 ani, din Chintelnic, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

2. La data de 10 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 45 ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

3. De asemenea, în noaptea de 10/11 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un tânăr, de 22 ani, din Măgura Ilvei, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fiind sub influența alcoolului. A fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

4. La data de 11 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier au identificat în trafic un bărbat de 49 ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, aflându-se sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

 

NU VĂ URCAȚI LA VOLAN DACĂ AȚI CONSUMAT ALCOOL SAU DACĂ NU DEȚINEȚI PERMIS DE CONDUCERE!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...