13 C
Bistrița
duminică, octombrie 2, 2022

Weekend pe șosea: Încă 4 dosare penale pentru că au urcat beți la volan

Cu toate că polițiștii acționează în permanență pe străzile din județ pentru a-i depista pe cei ce consumă alcool și apoi urcă la volan, șoferii nu se lecuiesc, ci își încearcă norocul.

Așa se face că la zecile de dosare penale întocmite pentru această infracțiune, de la începutul anului, se mai adaugă încă 4, întocmite în acest weekend.

1. La data de 9 februarie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat în trafic un bărbat de 47 ani, din Chintelnic, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

2. La data de 10 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 45 ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

3. De asemenea, în noaptea de 10/11 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un tânăr, de 22 ani, din Măgura Ilvei, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fiind sub influența alcoolului. A fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

4. La data de 11 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier au identificat în trafic un bărbat de 49 ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, aflându-se sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

 

NU VĂ URCAȚI LA VOLAN DACĂ AȚI CONSUMAT ALCOOL SAU DACĂ NU DEȚINEȚI PERMIS DE CONDUCERE!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.