3.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

Weekend pe șosea: Încă 4 dosare penale pentru că au urcat beți la volan

Cu toate că polițiștii acționează în permanență pe străzile din județ pentru a-i depista pe cei ce consumă alcool și apoi urcă la volan, șoferii nu se lecuiesc, ci își încearcă norocul.

Așa se face că la zecile de dosare penale întocmite pentru această infracțiune, de la începutul anului, se mai adaugă încă 4, întocmite în acest weekend.

1. La data de 9 februarie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat în trafic un bărbat de 47 ani, din Chintelnic, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

2. La data de 10 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 45 ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

3. De asemenea, în noaptea de 10/11 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un tânăr, de 22 ani, din Măgura Ilvei, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fiind sub influența alcoolului. A fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

4. La data de 11 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier au identificat în trafic un bărbat de 49 ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, aflându-se sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

 

NU VĂ URCAȚI LA VOLAN DACĂ AȚI CONSUMAT ALCOOL SAU DACĂ NU DEȚINEȚI PERMIS DE CONDUCERE!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.