16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Weekend special la Merigo!

Gelateria Merigo aniversează în acest weekend o lună de la deschidere printr-o ofertă specială: un glob de înghețată delicioasă și cremoasă din partea casei!

Înghețata Merigo este o înghețată artizanală, proaspătă în fiecare zi, făcută cu grijă și pricepere în laboratorul propriu, folosind ingrediente autentice, naturale și atent selecționate.

La Merigo găsiți specialități clasice de cafea italiană, Espresso, Latte sau Capucino, care alături de sandwich-uri gustoase, preparate zilnic cu ingrediente proaspete pot fi un mic dejun perfect…!

Merigo vă oferă și Smoothie, #băuturisănătoase, fără zahăr sau conservanți, care aduc un aport important de vitamine și minerale și care sunt apreciate de cei care își doresc un #stildeviață sănătos! Fiecare smoothie consumat vă aduce beneficii pentru sănătate, așa cum sugerează și numele lor: IMUNITATE, ENERGIE, DETOX, ANTIOXIDANT, REVITALIZANT, RELAXARE.

Nu uitați! În acest weekend, Gelateria Merigo sărbătorește împreună cu voi o lună de la deschidere printr-o ofertă specială: la două globuri de înghețată veți primi un al treilea, din partea casei, cu mult drag!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.