20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Weekend special la Merigo!

Gelateria Merigo aniversează în acest weekend o lună de la deschidere printr-o ofertă specială: un glob de înghețată delicioasă și cremoasă din partea casei!

Înghețata Merigo este o înghețată artizanală, proaspătă în fiecare zi, făcută cu grijă și pricepere în laboratorul propriu, folosind ingrediente autentice, naturale și atent selecționate.

La Merigo găsiți specialități clasice de cafea italiană, Espresso, Latte sau Capucino, care alături de sandwich-uri gustoase, preparate zilnic cu ingrediente proaspete pot fi un mic dejun perfect…!

Merigo vă oferă și Smoothie, #băuturisănătoase, fără zahăr sau conservanți, care aduc un aport important de vitamine și minerale și care sunt apreciate de cei care își doresc un #stildeviață sănătos! Fiecare smoothie consumat vă aduce beneficii pentru sănătate, așa cum sugerează și numele lor: IMUNITATE, ENERGIE, DETOX, ANTIOXIDANT, REVITALIZANT, RELAXARE.

Nu uitați! În acest weekend, Gelateria Merigo sărbătorește împreună cu voi o lună de la deschidere printr-o ofertă specială: la două globuri de înghețată veți primi un al treilea, din partea casei, cu mult drag!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!