8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

WONDERLAND: Primare… Neluțu… Fă-te că muncești! #piscina

 

Mă, că nimic nu știț’ dacă nu vă spunem noi! Păi știți voi cine este primul TikTok-er al orașului? Știți pe naiba…! Este însuși primarul nostru Ioan Turc. Numai cu lumini și camere se plimbă mai nou prin oraș, ca vedetele… 1, 2,3, merge camera! Primare, fă-te că muncești!, strigă consilierii.

Când a ajuns Turc, absolut accidental, primar, ce s-a gândit el prima și prima dată? Ia să-și ia din banii Primăriei Bistrița niște consilieri personali, cât de mulți poate… (Acum sunt patru, dar au fost și cinci) toți pregătiți să ni-l fotocipeze, pas cu pas.

Să fie, la o adică, foto color cu dovada că primarul ar munci pentru noi.

Și de îndată ce este în formă primarul, pac apare și poza!

Mai nou, ce să vezi, schimbare de strategie ! Pozele nu ajung, așa că pac – primim și video, că s-a pus primarul pe cucerit Tik Tokul.

Am dat și noi o geană pe Tik Tok-ul primarului. Băi, ceva frumos, ceva deosebit!

Când aveți o zi tristă, luați-vă o pauză și aruncați o privire pe profilul lui. Și, garantat, două zile nu vă mai opriți din râs! Comedie, tată, nu altceva!

Tre’ să fiți pe fază, că cele mai tari video sunt alea care se șterg când se trezește primarul, scuze, ăștia, consilierii.

De exemplu, sâmbătă, a fost postat și șters rapid un filmuleț cu primarul agitat să plimbe ursul apărut la Sigmir. Am pierdut indicații regizorale de mare excepție și anvergură, din care a rezultat filmul cu proști: `Plimbă ursul, bagă-l în oraș, pe Ursului!”

V-am zis că ne-am uitat puțin pe Tik Tok-ul primarului, recunoaștem…

Și recunoaștem și că ne-a luat gelozia așa, puțin, pe după colț… Păi n-avem noi lumini și camere la interviuri cum are primarul pentru Tik Tok. Iar regia e ceva fin, fin de tot…!

Nici nu simți când intră replica:
– Primare…Neluțu… merge camera! Fă-te, dragă, că muncești…

Noi când v-am zis că suspectăm că sunt plătiți de PSD ăștia de-i lucrează la imagine – ați crezut că glumim.

Găsiți voi atunci altă explicație pentru haștagul #piscina pus la pasajul de pe Decebal. Auzi, #piscina!

Băi, nebunilor, am glumit cu piscina aia, și voi chiar ne-ați luat în serios. Auzi – #piscina !
Iar muzica aleasă e chiar inestimabilă… „We are the champions!”

Parcă am fi la Cascadorii râsului, zău așa...!

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. :::)))) acuma ca sa nu fim rai putem intelege dorinta de a intra pe tik tok…acolo se spera la un public asa…de tik tok…adica genulacela de populatie care face tik tok in timpul orelor de scoala, ghe ghe si nfp-uri, interlopi si asistati care tap tap dupa inimioare si cadouri…Iata cat de jos se poate…sub nivelul piscinei din Decebal! Dar ce sa facei? astia sunt consilierii ….care consiliaza consiliatul. si mai sunt si platiti pentru asta…din banii nostri ….apropo ce salariu iau acesti vajnici consilieri?

 2. O grămadă fiți siguri.
  Doar nu ei mulțumesc frumos la toate comentariile, ,”sărut mâinile” mulțumesc”.
  Trebuie plătiți, e greu chiar mai mult decât cei care muncesc cu adevărat.
  Dl Ciolacul, desființează aceste posturi inutile, pai cate primarii, CJ-uri, prefecturi sunt in tara?
  Faceți un calcul și înmulțiți cu numărul de consilieri și apoi cu salariul și vedeți și voi câți bani se aruncă pe niște lipitori.
  Viceprimarii desfintatii de tot, alta categorie mâncătoare de bani publici.
  La privat cu ei.

 3. La fel am suspectat, demult,că are în spate oameni care vor să l facă de kko .. și reușesc că pe el sărăcuțul la orbit funcția, nu vede nu aude decât pe cei care îl laudă. Săracul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.