23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Se închide strada Năsăudului!

Strada Năsăudului va fi închisă tot weekendul, fiind planificată turnarea stratului de uzură pe întreg tronsonul.

Strada Năsăudului va fi închisă începând de vineri, 20 octombrie ora 07:30 până duminică 22 octombrie ora 22:00. Circulația va fi închisă inclusiv din străzile adiacente, între sensul giratoriu de pe strada Calea Moldovei – intersecția cu strada Năsăudului, până la sensul giratoriu de pe strada Năsăudului – intersecția cu strada Andrei Mureșanu.

Cei care își lasă mașinile parcate în weekend pe această stradă le vor găsi în poligonul de pe strada Grănicerilor:

„Vă atenționăm că autovehiculele ce vor fi parcate vineri la ora 07.30 în perimetrul unde urmează a se desfășura lucrări și a căror proprietari nu vor putea fi identificați vor fi ridicate de autospeciala primăriei municipiului Bistrița și relocate în parcarea de pe strada Grănicerilor ( Poligon ) în vederea eliberării perimetrului. Nu se ridică mașinile în scopul sancționării conducătorilor auto”, informează Poliția Locală.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.