22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

WONDERLAND: Să se pupe mirii! PNL și PSD adică…

Precampania electorală pentru Primăria Bistrița se desfășoară sub semnul taurului. Al lui Titi de la discotecă dacă vreți… Acel individ refuzat la dans de o doamnă și care își reîncarcă orgoliul rănit într-o prietenie de conjunctură cu un alt bărbat.

De altfel, lupta pentru supremație în spațiul public virtual este condusă de candidatul independent Doris Rai… Iar această libertate este considerată o sfidare notorie față de închisoarea de partid, acolo unde ești chemat la vorbitor de șefi și băgat la carceră dacă ieși din frontul ideologic.

Atacurile la adresa lui Doris Rai nu sunt evazive, ci relevate de un misoginism scârbos, bazat pe instincte primare, nicidecum pe inteligență.

PNL ridică la cer, vorba cântecului Loredanei Groza, trupul și sufletul liberal al candidatului Ioan Turc, umflându-l cu pompa meritelor ca să poată pluti lesne deasupra orașului.

Un fel de dronă încărcată cu invectivele unor subalterni care a identificat dușmanul de clasă în persoana unui candidat independent. Acuzele au ca fond intelectual profund o presupusă joacă a lui Doris Rai cu candidatura, prin care aceasta ar fura voturile dreptei pentru a-l favoriza pe candidatul PSD, Cristian Niculae!

Deși Doris a spus într-o emisiune la Bistriteanul.ro că poate jura cu mâna pe Biblie că este candidat independent, fanii lui Turc afirmă că știu ei mai bine. Adică, alături de conspirația cu antenele 5G se mai află și malefica Doris Rai care prin zâmbetul ei adoarme simțurile bistrițenilor precum David Copperfield și, hipnotizați fiind, pe 27 septembrie aceștia îl vor ignora pe merituosul Turc!

Trebuie să fii bine sedat politic să susții așa ceva, însă comportamentul liberal pare a avea o explicație: un non-combat online între PNL și PSD care ar avea ca substrat o discuție între Ioan Turc și Radu Moldovan ce ar fi avut loc recent la București.

Indiferent dacă această întâlnire a existat sau nu, bistriteanul.ro a relatat că între Ioan Turc și Radu Moldovan a existat o înțelegere politică încă din 2008, fapt ce a dus la alegerea pesedistului Ovidiu Crețu ca primar al Bistriței.

Revenind în actualitate este de neînțeles de ce fanii liberali și anumiți membri de partid continuă lupta electorală cu Doris Rai, ignorându-l pe Cristian Niculae, candidat al social-democraților.

Este o liniște suspectă, o pace sub ramuri de măslin, o dragoste reactualizată între PNL BN și PSD BN. Pupați-vă măh și gata! Așa va ști și alegătorul o treabă.

Ioan Turc a mai pus dealtfel o cărămidă la cuibușorul de nebunii social-liberal declarând public că nu susține o nouă candidatură a lui Traian Ogâgău la primăria Sângeorz Băi.

Ce a însemnat asta? O lovitură pentru Stelian Dolha, candidatul PNL la președinția CJ care se bazează pe voturile celor care-l susțin pe Ogâgău, liberali prin definiție.

Prin această declarație, Turc i-a arătat lui Moldovan că este dedicat cauzei, iar Radu are deschisă ușa către un nou mandat. Cu plecăciuni și pupat inel.

În concluzie, PNL atacă un contacandidat independent iar războiul său cu PSD a intrat în faza de conservare a prieteniei cu rădăcini vechi. Spuneam că nu mai este mult până Turc și Niculae se vor drăgosti public așa cum Stalin își pupa piloții avioanelor armatei, iar Nikita Hrușciov îi punea o ștampilă pe bot cosmonautului Iuri Gagarin.  De departe, cel mai pupăcios a fost Leonid Brejnev. „Tripla” lui Brejnev a ajuns faimoasă: un sărut pe obrazul drept, unul pe obrazul stâng și unul pe gură. Sperăm ca PNL și PSD să se oprească doar la primele două. Măcar atât.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...