24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

O întâlnire cu totul specială, azi, la Târgul Produs în Bistrița-Năsăud: Robert Gira poate fi salvat

Aveți parte de o întâlnire cu totul specială astăzi, în centrul orașului, la Târgul de bunătăți Produs în Bistrița-Năsăud. Robert Gira, băiatul de doar 13 ani din Năsăud, ar putea fi salvat cu ajutorul tău:

Robert Gira, băiatul de 13 ani din Năsăud care s-a născut cu tetrapareză spastică. Este țintuit la pat, își poate mișca mâinile, dar nu se poate deplasa singur.

Este băiatul care ne-a emoționat cu un calcul atât de simplu: „Dacă 10.000 de suflete ar dona doar 18 lei pentru cauza mea, aș putea fi salvat. Aș putea fi un copil normal, un copil care ar putea zâmbi, ar putea face primii pași după 13 ani de grea suferință, atât fizică cât și sufletească...

Este momentul să-l întâlniți și să-l cunoașteți pe Robert Gira – băiatul din Năsăud despre care Bistrițeanul.ro a scris și mai jos:

Avem 14 zile să adunăm 40.000 de dolari ca Robert să poată umbla, sări și alerga

Astăzi, sâmbătă, 8 august 2020, Robert Gira va fi invitat de onoare la Târgul Produs în Bistrița-Năsăud.

Bunătăți și minunății marca Produs în Bistrița-Năsăud vă așteaptă așadar în Piața Centrală, unde aveți ocazia să faceți  o minune pentru Robert Gira.

Va fi o ediție cu totul specială, în care Robert va fi împreună cu noi, între 09:00 – 11:00. Pentru a ne spune povestea lui și a ne dărui zâmbetul lui minunat. Alături de micile surpize pregătite cu mult suflet de Clubul Femeilor Solidare Năsăud. Veți primi, la intrare, toate informațiile, promit inițiatorii acestei ediții speciale.

Nici producătorii și artizanii locali nu se lasă mai prejos. Au pregătit de toate, din tot ce-i mai bun și mai frumos. Iar o parte dintre banii obținuți din vânzări vor fi direcționați spre Robert Gira. 

Veți găsi în această dimineață, în preajma Bisericii Evanghelice din centru – faimoasa pâine pe varză, alături de plăcintele de la Prislop, cornulețele, cozonacii și bunătățile coapte pe foc de lemn de Saveta Ban.

Nu lipsesc nici specialitățile din păstrăv de la Nina Rus – Rin Pastravarie & Restaurant și Bunătățile lu’ Nina din legume și fructe. 

Legume proaspete de Dumitra și Monor sosesc la Bistrița și de la fermele lui Bodiu Florentin și Ioan Simionca. 

Iar de la Stâna lui Grigore Creta, de la poale de Călimani, avem ocazia să ne ospătăm cu brânzeturi tradiționale, după rețete proprii din lapte de oaie și vacă. 

Ce alte bunătăți veți găsi mâine, la piața locală:

  • Fructe de munte parfumate, dulcețuri, siropuri și diverse sortimente de zacuscă din Pasul Tihuța, de la Gridama Fruct Montan;
  • Bunătăți de patiserie proaspăt scoase din Cuptorul lu Buna;
  • Uleiuri presate la rece de floarea soarelui, dovleac și nucă, de la Plesa Dinu din Dipșa
  • Brânzeturi tradiționale din Munții Rodnei;
  • Specialități din carne de vită, porc, vânat, fără aditivi, de la Carmangeria La Borșanu Romuli;
  • Miere și alte produse apicole esențiale pentru sănătate;
  • Creații unicat, colorate și parfumate, de la artiștii bistrițeni Elfiarmaroc și Putura AdrianLidia TironVictoria Colta, Elena Pasca.

Pentru sănătatea noastră, a tuturor și pentru a putea să ne vedem, în continuare, față în față, vă reamintim că masca este obligatorie chiar și pentru clienți, în perimetrul în care se desfășoară evenimentul. Vă rugăm să urmați fluxul de intrare-ieșire”, ne mai sfătuiesc inițiatorii Târgului Produs în Bistrița-Năsăud. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.