4.4 C
Bistrița
miercuri, octombrie 20, 2021

WTF Rock Festival se mută pe stadionul din Livezile

În 17 și 18 septembrie, pe stadionul din Livezile, vom avea parte de câteva concerte extraordinare, la WTF Rock Festival! Nu aveți voie să-i ratați pe rockerii ruși de la The Slot, americanii de la Trope și pe death-metaliștii din Polonia, Aether.  

Un eveniment planificat acum câteva luni, sub egida WTF Rock Festival, în perioada 17-18 septembrie, va fi mutat, în acest weekend pe stadionul din comuna Livezile. 

Și asta pentru că incidența a crescut în municipiul Bistrița. WTF Pilgrimage Day 2 urma să se desfășoare în parcarea pârtiei de schi din Wonderland. Cap de afiș al evenimentului este The Slot, o trupă din Rusia, dar și alte trupe din Ucraina, Polonia, Statele Unite și România.

Ca de obicei, autoritățile ne-o trag din nou. Municipiul Bistrița va atinge pragul de 3/1000 în ceea ce privește incidența infectării cu virusul Sars-Cov2, așa că urmează restricții dure atât în ceea ce privește evenimentele, cât și sectorul HoReCa.

Din respect pentru fanii #wtf care și-au cumpărat bilete la evenimentele noastre, facem mari eforturi pentru a ține evenimentul WTF Pilgrimage Day 2, cu siguranță, ultimul din acest sezon pentru bistrițeni.

Prin urmare, evenimentul se va desfășura, după programul anunțat, 17-18 septembrie 2021, pe stadionul din localitatea Livezile, la doar 2 km de locația anunțată inițial (Wonderland Skiing Resort)”, au transmis organizatorii.

Cum ajungi la Stadionul din Livezile:

  • cu trenul din gara Bistrița Nord
  • autobuzul
  • cu taxi sau cu mașina personală

Organizatorii se vor asigura că toți participanții, artiștii și staff-ul organizatoric sunt protejați prin respectarea normelor sanitare.

Accesul la eveniment se va face după următoarele reguli:

  • ești vaccinat
  • ai trecut prin boală
  • faci un test rapid la intrare

Așa cum ne-am obișnuit, pentru publicul nostru, testul de inteligență este inclus și arată valori cu mult peste medie!

Deci, vă așteptăm vineri și sâmbătă, pe stadionul din Livezile, la două zile de muzică bună și distracție de calitate!  Revenim curând cu toate indicațiile necesare și programul complet“, au anunțat organizatorii.

by © Ciprian Vlăduț – www.cipane.com

Vineri, 17 septembrie, la eveniment se va amenaja un chill-out zone. Va fi organizat un concurs de karaoke pe muzică rock, la care participanții au ocazia să cânte pe o scenă impresionantă! Îi așteaptă, de asemenea, mari surprize! Concertul serii va fi susținut de către trupa Trope din USA. Este un duo de rock alternativ cu elemente progresive.

Pentru ziua de vineri, INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Sâmbătă, 18 septembrie, este ziua WTF Pilgrimage – Day 2:

Trupa de rap-rock Punkarta deschide concertele în stilul caracteristic: necenzurat și antisistem!

Urmează death-metaliștii din Polonia, Aether, care vor ghida publicul spre o lume epică, lume în care îl vor menține și brașovenii de la Hteththemeth, una dintre cele mai enigmatice apariții de pe scena rock & metal.

Urmează TransylMania, un proiect muzical nou și inedit, format din bistrițenii de la Trupa 7 Pași în colaborare cu instrumentistul Florin Ștefan.

Trio-ul ucrainean SINOPTIK va cuprinde și cuceri publicul cu valurile sonore seducătoare.

Intensitatea va crește cu maramureșenii de la trupa Dirty Shirt, iar apogeul vine din țara lui Dostoievski, Tolstoi, Ceaikovski. De aici vine trupa The Slot, o combinație armonioasă între rap masculin și vocea feminină puternică. Cu un istoric de aproape 20 de ani în muzică, trupa a devenit simbolul scenei alternative rusești și a câștigat fani din întreaga lume creând un mix de rock agresiv, metal și nuanțe industriale.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: 

De ce ai nevoie de Magic 5 Bistrița pentru afacerea ta?

Magic 5 Bistrița este ingredientul lipsă ce va ajuta la propulsarea afacerii dumneavoastră către următorul nivel.