ZÂNELOR, pentru o transformare spectaculoasă, treceți pe la CULT by Nella Botirla! Fetele fac minuni

ZÂNELOR, pentru o transformare spectaculoasă, treceți pe la CULT by Nella Botirla! Fetele fac minuni

Doamnelor, recunoașteți, câte dintre voi nu v-ați spus „nu se mai poate, vreau o schimbare, nu mă mai suport”?! X nu e mai frumoasă decât mine, dar uite ce bine arată, nu-și arată vârsta. Cu siguranță așa e, iar asta pentru că nu există femei urâte, doar femei care au uitat să mai aibă grijă de ele. Și e atât de simplu să faceți marea schimbare și să vă zâmbiți în fiecare zi în oglindă, mulțumite de cea mai bună versiune a voastră. Dacă sunteți hotărâte să îndreptați lucrurile și căutați minuni pentru părul sau pielea voastră, treceți pe la CULT by Nella Botîrlă, cel mai nou și complet salon dedicat frumuseții din Bistrița. AFLĂ ce minuni pot face în câteva ore fetele de aici pentru tine:

Studioul dedicat frumuseții care poartă numele CULT by Nella Botîrlă este visul de-o viață al celei care-i poartă numele, Nella Botîrlă, unul dintre hair styliștii cei mai iubiți din Bistrița după 15 ani în care aproape n-a fost zi în care să nu aranjeze cuiva părul, în stilul său unic și adorat de cliente. Nella a visat mereu la un salon mare, unde toate clientele ei să vină și să beneficieze de servicii complete de înfrumusețare într-un singur loc, fără a mai fi nevoite să străbată orașul în zig zag, de la un salon la altul. Iar visul s-a împlinit anul trecut, cu ajutorul unui proiect Start Up, care i-a permis să-și amenajeze salonul mult visat. Cum a dorit ca schimbarea să fie radicală pentru cliente, a renunțat la numele salonului pe care-l avea înainte, Diva’s, iar alături de alte câteva fete super talentate din oraș se prezintă acum sub numele CULT by Nella Botîrlă. Salonul a fost deschis pe strada Ion Minulescu, nr. 12 A, ocupând toate etajele unei căsuțe cochete dedicate astăzi numai frumuseții bistrițencelor și nu numai.

Aranjat și vopsit, fără programare

Nella era și este recunoscută pentru faptul că nu putea să lase să iasă din salon nicio clientă nevopsită sau nearanjată, chiar și fără programare. Acum, la noul salon, lucrurile se rezolvă și mai rapid, Nella având câteva ajutoare de nădejde pe partea de hair styling și toate clientele sunt preluate imediat, indiferent că au sau nu programare. Cu trei scafe pentru spălat părul și șase scaune pentru coafor, fetele se aranjează și vopsesc aici non-stop și e o atmosferă veselă, cum rar întâlnești. Programul este de luni și până sâmbătă, de dimineața și până seara, iar dacă aveți duminici cu evenimente, salonul se deschide pentru voi, cu un telefon în prealabil.

Dacă vreți o anume culoare de păr astăzi, acum, imediat, trebuie să știți că la CULT by Nella Botîrlă puteți face asta oricând, vopsele și nuanțatoare în toate culorile sunt oricând pe stoc. Iar dacă v-a picat cu tronc balayage-ul (părul închis la rădăcină și deschis spre vârfuri), aflați că Nella tocmai ce a finalizat un curs special pe această tehnică, suprapus peste altul de colorometrie, așa că nu există culoare sau tehnică la modă pe care să nu v-o poată face.

Maria Vlad, unul dintre hair styliștii din salon, este foarte talentată și delicată dacă vreți șuvițe, iar fetele o laudă pentru tunsorile pe care le face. Lăsați-vă pe mâna ei cu încredere, chiar e talentată, doar nu degeaba e alături de Nella.

Ai părul scurt și îl vrei lung?! Se rezolvă!

Tehnica extensiilor de păr a evoluat atât de mult încât astăzi poți, în câteva ore, să ai o prelungire aproape invizibilă a părului tău natural. După ce a testat ani la rând cam tot ce a apărut pe piață, Nella a găsit un furnizor care îi oferă extensiile cu care poate să facă această magie în care părul crește peste noapte cam cât ar crește în patru ani de așteptare. Extensiile sunt din păr natural și se fixează pe păr cu keratină din labă de gâscă, o inovație în domeniu, care nu distruge părul natural al clientei și face trecerea aproape invizibilă. Cam la 4 luni extensiile se iau jos și după ce trec din nou la furnizor pentru reaplicarea keratinei se pot refolosi (cam de 4 ori). Evident, în salon se pot aplica orice extensii pe care le aveți deja cumpărate sau doriți să le cumpărați.

Pentru mai multe informații și programări puteți suna oricând sau comunica pe WhatsApp la numărul: 0742706522

Probleme cu tenul? Ai nevoie de o epilare rapidă sau definitivă? Vrei să scapi DEFINITIV de “mustățile de pisică”? Caut-o pe Paula Murg

Paula Murg face cosmetică de aproape 20 de ani. S-a pregătit să fie asistentă medicală, dar pasiunea pentru cosmetică a fost mai mare, așa că a îmbinat educația cu pasiunea și a ieșit o cosmeticiană care chiar știe ce să facă pentru frumusețea pielii tale. Se instruiește mereu și aduce în salonul ei tehnologii pe care le studiază îndelung pentru a fi sigură că rezultatele sunt cele promise. Ai auzit de multe ori că epilarea definitivă are mai mult succes în cazul persoanelor cu un fir de păr mai închis la culoare. Paula Murg a reușit să scape chiar și blondele de părul nedorit. Iar unde Foto lumina pulsată (SPL) nu dă randament, intervine prin electroliză (citește mai multe AICI), singura metodă de pe piață care face să dispară definitiv părul nedorit. Prin electroliză zeci, poate sute de cliente din Bistrița, au scăpat de firele rebele care apar pe față din cauza dereglărilor hormonale.

Ultima „jucărie” cu care Paula și-a înnebunit clientele este însă Oxygeneo, un aparat cu capsule minune care în câteva zeci de minute face minuni pentru față folosind magia bulelor de oxigen, care oferă feței nu doar curățare, ci și o oxigenare puternică și o hidratare de durată. Clientele ei sunt dependente deja de acest tratament minune și dacă tenul tău și-a pierdut strălucirea sau coșurile își fac de cap, fă-ți o programare la Paula – tel. 0744321306 și doar spune-i ce problemă ai, iar mai departe ascultă-i sfatul.

Acum ați înțeles de ce Paula i s-a alăturat Nellei în noul proiect. Sunt una mai bună ca alta și le plac provocările clientelor, să facă imposibilul posibil! Repede, bine și de durată!

Manichiura și pedichiură?! Rebeca și Sânziana vă așteaptă

O manichiură și o pedichiură îngrijită trebuie să fie în rutina oricărei femei care vrea un aspect îngrijit. Și la ce tehnici sunt acum, nu trebuie să vă prezentați în fiecare zi la manichiură sau pedichiură, e suficient să vă alocați două ore la câteva săptămâni. Fie că optați pentru manichiură sau pedichiură clasică, cu ojă permanentă sau semipermanentă, cu gel sau altă tehnică care permite alungirea și modelarea unghiilor, Rebeca sau Sânziana vă pot programa pentru o transformare pornind din vârful degetelor. Rebeca răspunde la tel. 0748128486, iar Sânziana la tel. 0753422868

Extensii de gene și make-up profesional, pasiunea Andreei Nagy

Andreea Nagy este pasionată de make up și cum machiajul nu e finalizat fără gene perfecte, a învățat și tehnica prin care aplică extensii de gene 1 D, 2 D sau 3 D. Așadar, când vreți gene mai lungi, care să vă scoată ochii în evidență, cu o programare la tel. 0742893601 puteți rezolva. Iar dacă aveți evenimente la care vreți să fiți machiată profesional sunați la același număr. Andreea stăpânește o grămadă de tehnici moderne și împreună veți stabili ce se potrivește cel mai bine fetei voastre. Iar dacă cumva vreți să învățați cum să vă machiați singure, impecabil, oricând, discutați cu ea despre un curs de automachiaj. Merită!

Masaj terapeutic, anticelulitic și de relaxare cu Gabi

Gabriela este sora Nellei și au lucrat în ultimii ani împreună. Cum Gabi se ocupa de spălatul clientelor, care se încheia întotdeauna cu un masaj al scalpului relaxant, la insistența fetelor, care spuneau că are mâini magice, a urmat cursuri de masaj și a învățat cum să-și folosească mai bine harul cu care a fost înzestrată. În noul salon are propria ei încăpere, unde își răsfață clientele cu un program de masaj gândit de ea, care îmbină partea terapeutică cu cea de relaxare, dar și cu tehnica din masajul anticelulitic. Iar dacă aveți probleme cu mâinile și picioarele, dureroase de la o piele prea uscată, o să vă facă împachetări cu parafină și să vedeți transformare. Pentru mai multe informații despre masajul holistic făcut de ea, dar și pentru programari, notați-vă numărul de telefon 074499469.

Mai multe fotografii cu toate minunile pe care le fac fetele găsiți pe pagina lor de Facebook CULT by Nella Botirla, iar dacă dați un Like nu veți rata nimic din ce fac.

 

 

 

 

 

 

 

Bistrița-Năsăud: Un singur caz pozitiv, nouă vindecați și un deces. La nivel național, 29.223 persoane infectate iulie 6, 2020 - Avem 574 cazuri pozitive de COVID-19 în Bistrița-Năsăud. În ultimele 24 de ore un singur bistrițean au fost infectat cu coronavirus, nouă persoane au fost declarate vindecate și externate, iar o persoană infectată cu COVID-19 a decedat. La nivel național, în același interval de timp, au fost înregistrate 250 de cazuri noi de infecție.
NOI locuri de muncă, în Bistrița: Se caută ingineri, spălători auto, electrician, farmacist sau șef de fermă! iulie 6, 2020 - „Căutăm o persoană serioasă și descurcăreață, pentru un job cu program flexibil și pachet salarial atractiv!” Se caută ingineri construcții civile, industriale și agricole, dar și electrician auto, mecanic întreținere, arhitect sau proiectant. Oferta completă, mai jos:
Cine este tânărul care și-a pierdut viața în teribilul accident de la Leșu iulie 6, 2020 - Un grav accident de circulație a avut loc aseară în Leșu. Din nefericire, din cei cinci tineri aflați în mașină, unul a decedat și doi au ajuns la spital. Uțu, așa cum îi spuneau prietenii, a ieșit din mașină pe picioarele sale! Apoi s-a prăbușit, ca într-un final să părăsească lumea celor vii.
VIDEO: Pedepse mai mari pentru agresorii sexuali! Copiii nu recunosc formele unui astfel de abuz iulie 6, 2020 - La fiecare 6 ore, în România un minor este victima unei forme de abuz sexual! Cei mai mulți copii nu recunosc și nu pot detecta formele abuzului sexual, în lipsa informațiilor oferite într-un cadru organizat și profesionist. Acest cadru este școala - subliniază prof Cristina Iurișniți, deputat USR de Bistrița-Năsăud.
Aquabis: Fără apă azi, în Mijlocenii Bârgăului iulie 6, 2020 - Fără apă astăzi, 6 iulie 2020, în Mijlocenii Bârgăului - anunță Aquabis. În zonă s-a produs o defecțiune:
Tânăr din Subcetate, trezit din somn de poliție! Aveau treabă cu gagicuța ce-i dormea alături iulie 6, 2020 - Poliția a descins de dimineață în zona Subcetate. Un tinerel a fost trezit din somn de oamenii legii. N-aveau treabă cu el, ci cu domnișoara care îi dormea alături...
FOTO: GRAV accident în Leșu! O mașină a intrat într-un stâlp. Un tânăr a decedat iulie 5, 2020 - Un GRAV accident rutier s-a petrecut în urmă cu scurt timp în localitatea Leșu. O mașina a intrat într-un stâlp. O victimă este inconștientă. UPDATE: Tânărul de 21 de ani a decedat.
STOP JOC: Turc visează să bem apă direct din Colibița! Să fie, o bem și nefiltrată, dar să treacă conducta prin Wonderland iulie 5, 2020 - STOP JOC, toată lumea lasă tot ce are în mână jos și citește următoarea știre cu maximă atenție și seriozitate că tot vin alegerile locale și să știți pe cine și de ce votați. Cu scuzele de rigoare, vă informăm cu o întârziere de două zile, că i-a venit o idee candidatului PNL la Primăria Bistrița, Ioan Turc. Să bem apă din Colibița! Chiar așa, cine n-a visat să bea apă din lacul Colibița, acolo unde bogații și pensiunile mai deversează fosele septice în lac, cu îngăduința autorităților?! EXCELENTĂ IDEE! Da' cum v-a venit?
O clujeancă a rămas fără mașină, după ce a lăsat-o deschisă și cu cheia în contact, pe un podeț iulie 5, 2020 - O clujeancă de 33 de ani a rămas fără mașină, după ce și-a lăsat autoturismul parcat pe un podeț, deschis și cu cheia în contact. Mașina a fost găsită pe raza județului Sălaj.
Bătrân accidentat de un tractor cu cositoare în timp ce se odihnea în iarbă iulie 5, 2020 - Un incident bizar s-a petrecut pe un drum comunal din Bistrița-Năsăud ce face legătura cu județul Mureș. Un bărbat care conducea un tractor cu cositoare a trecut peste un bătrân care se odihnea în iarbă. Victima a fost grav rănită și transportată la Spitalul Județean din Târgu Mureș.
EXTRA: Profesoara din Maieru, din nou în top, la un campionat european virtual…! iulie 5, 2020 - Pandemia nu a fost în stare să pună limite profesoarei Paraschiva Borș din Maieru. Nu doar că a participat la Campionatul European din Madeira, dar s-a și clasat în vârful ierarhiei. „La vârsta mea, cu toate prejudecățile care circulă printre oamenii de la țară, nu mai făceam nimic… Dacă te tot gândești vai, cât sunt de bătrână, eșecul e garantat...”
Bacalaureat 2020: Rezultate finale, după contestații! 6 absolvenți dau examen în etapa specială iulie 5, 2020 - Ministerul Educației a afișat rezultatele finale la Bacalaureat, după contestații. 6 absolvenți de clasa a XII-a s-au înscris în etapa specială a examenului național de Bacalaureat, în Bistrița-Năsăud. Sunt elevii care, din motive medicale, nu au putut participa la prima sesiune.
S-a înregistrat al patrulea deces la Centrul pentru persoane vârstnice din Maieru iulie 5, 2020 - Numărul infectărilor cu COVID-19 este în continuă creștere în județul Bistrița-Năsăud. Astăzi s-a înregistrat încă un deces în contextul pandemiei. Este cel de-al patrulea deces al unui beneficiar de la Centrul de bătrâni din Maieru.
Bistrița-Năsăud: 12 cazuri pozitive, printre care un asistent de la SJU Bistrița, 10 vindecați și un deces iulie 5, 2020 - Avem 573 cazuri pozitive de COVID-19 în Bistrița-Năsăud. În ultimele 24 de ore 12 bistrițeni au fost infectați cu coronavirus, 10 persoane au fost declarate vindecate și externate, iar o persoană a decedat. La nivel național, în același interval de timp, au fost raportate 391 de cazuri noi de infecție.
După ce a plecat din fruntea Inspectoratului Școlar, Camelia Tabără renunță și la Consiliul Local al municipiului iulie 5, 2020 - Anul acesta a venit cu schimbări pentru Camelia Tabără. A plecat încă din luna martie din fruntea Inspectoratului Școlar Județean, după ce a condus instituția ani buni. Se pare că va pleca anul acesta și din Consiliul Local, odată cu finalizarea mandatului său.
Rostul de dimineață: Un izvor magic, în apropiere de Bistrița… ?! iulie 5, 2020 - La doar o aruncătură de băț de orașul zgomotos și prăfuit, îngrămădit și agitat – pare să se fi instaurat, din vremuri imemoriale, un izvor magic…
Localități și gospodării, afectate de ploaia torențială din această seară iulie 4, 2020 - Ploaia torențială care a acaparat întreg județul a inundat zeci de gospodării și a blocat un drum județean. Probleme s-au înregistrat în Viile Tecii, Mărișelu, Valea Poienii și Domnești.
ȘOCANT: Un bărbat a fost găsit spânzurat în Ilva Mică de un culegător de ciuperci iulie 4, 2020 - Un culegător de ciuperci din Ilva Mică a făcut o descoperire șocantă. Acesta a găsit în apropierea Primăriei un bărbat spânzurat. Victima și-a pus capăt zilelor în urmă cu câteva zile și nu a putut fi identificată.
FOTO: O invitație / provocare pentru orășeni, cosași pricepuți, energici sau firavi… iulie 4, 2020 - „Indiferent dacă esți țăran sau orășean, cosaș obișnuit sau începător absolut, o bestie de putere sau mai degrabă firav, plin de energie sau ușor de obosit – hai să facem fân…! La o clacă de vară...!” Cam așa sună provocarea lansată de belgienii de la ferma Ermitaj Malin.
S-au ținut de cuvânt! A ajuns TIR-ul cu alimente de la Supercom, pentru sinistrații din Rodna iulie 4, 2020 - Prezent în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro, primarul comunei Rodna a anunțat că se așteaptă un TIR cu alimente. Cei de la Supercom s-au ținut de promisiune și sinistrații din comună au primit pachete generoase.
Bistrița-Năsăud: Șapte cazuri pozitive și cinci vindecați. Nici o persoană nu se mai află în carantină instituționalizată iulie 4, 2020 - Avem 561 cazuri pozitive de COVID-19 în Bistrița-Năsăud. În ultimele 24 de ore șapte bistrițeni au fost infectați cu coronavirus, iar cinci persoane au fost declarate vindecate și externate. Începând de astăzi nici o persoană nu se mai află în carantină instituționalizată. La nivel național, în același interval de timp, au fost raportate 416 de cazuri noi de infecție.
Sorin Pop, din nou pe circuit! Ca să-l motiveze să ajungă pe podium, îl are alături pe cel mai înfocat fan iulie 4, 2020 - Că nu e concurs la care să nu participe și că nu se teme de competiție, nu e lucru nou! Sorin Pop e din nou pe circuit, la Adâncata! Și țintește din nou spre podium. Iar pentru a fi și mai motivat, și-a luat cu el pe cel mai înflăcărat fan: fetița lui.
Aquabis: Asigurați-vă stocurile necesare de apă. Se sistează apa în tot Becleanul, de duminică seară iulie 4, 2020 - Asigurați-vă stocurile necesare de apă: Se sistează apa în tot Becleanul, începând de duminică, 5 iulie 2020, orele 23.55 - anunță Aquabis.
Rostul de dimineață. Câteva impresii. Despre o minune care iese din tomberon… iulie 4, 2020 - O minune, ieșind din tomberon: Departe de lumea noastră, undeva prin Ilva Mare… Dar nu poate fi vorba decât despre câteva impresii, câteva senzații. Câteva atingeri de blană mătăsoasă: 
VIDEO: DN17C, blocat în Coșbuc și Romuli de aluviuni iulie 4, 2020 - Drumul Național 17 C este blocat pe raza a două localități: Coșbuc și Romuli, din cauza unei alunecări de teren și respectiv a aluviunilor care au ajuns pe carosabil. Intervin pompierii voluntari pende degajarea șoselei.
Aquabis: Două localități fără apă potabilă, astăzi iulie 4, 2020 - Două localități fără apă potabilă, astăzi, 4 iulie 2020 - anunță Aquabis.
BACALAUREAT 2020: Topuri și statistici. Ne mândrim cu elevii de 10, dar să nu-i ignorăm totuși pe ceilalți… iulie 3, 2020 - Ne mândrim cu elevii de 10, dar nu avem voie să-i ignorăm totuși pe ceilalți, care au depus și ei eforturi, au muncit și au obținut rezultate excelente la Bacalaureat. Este cazul unor licee cu performanțe remarcabile din Bistrița-Năsăud: „Este o generație de elevi extrem de buni. Sunt copii care muncesc mult peste program...”
VIDEO: Top 3 provocări cu care se confruntă Betak. Cum a supraviețuit compania din Bistrița în pandemie iulie 3, 2020 - Caius Bulea, directorul general Betak Bistrița, a participat la dezbaterea găzduită de Ziarul Financiar, despre evoluția investițiilor în infrastructură, în România, dar și despre exportul de componente de siguranță rutieră. „Suntem singurii producători din România care avem atestate aceste produse și încercate cu institute de specialitate”, a subliniat Caius Bulea.
TOP 4 cele mai inovatoare produse cosmetice L’Oreal Paris iulie 3, 2020 - Machiajul este cel care pune în valoare frumusețea și feminitatea, cel care desăvârșește întreaga ținută, accentuează atuurile și ascunde imperfecțiunile. Astfel, renumitul brand francez L'Oreal Paris a conceput diverse mijloace cosmetice decorative, datorită cărora a reușit să ajungă unul dintre cele mai îndrăgite branduri și care te vor ajuta să obții cel mai superb și rezistent machiaj.
Polițiștii vor să-i dea ”cadou„ de majorat, o lună de ”concediu” după gratii iulie 3, 2020 - Un tânăr de 18 ani riscă să ajungă o lună de zile după gratii. Acesta e cadoul de majorat pe care polițiștii vor să i-l facă în urma ilegalităților constatate. Decizia finală aparține însă instanței de judecată.