19.3 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

ZIMMO – Sandwichuri delicioase ce ascund rețete bine păzite

Primul fast-food ZIMMO s-a deschis astăzi și a fost luat cu asalt imediat! Sandwichuri generoase, cu sosuri fabuloase (la doar 9 lei) și sucuri naturale întotdeauna proaspete veți găsi zilnic aici. O rețetă secretă ascunsă însă în sandwichuri o să vă facă să reveniți și a doua oară!

Bistrițeanul Sorin Ciucur este cel care stă în spatele noului concept de fast food deschis astăzi la Bistrița, în magazinul Kaufland de pe Calea Moldovei. La ZIMMO vă așteaptă sandwichuri preparate după o rețetă unică, în chifle proaspete, special făcute pentru ei, cu cinci sosuri dedicate fiecărui tip de carne folosit (pui, porc, pește sau vită), făcute după o rețetă unică chiar la ZIMMO. 

„Vedeta sandwichurilor noastre este sosul. Un sos special gândit de noi pentru fiecare tip de carne, care îi va da o savoare specială. Rețeta sosurilor este secretul nostru, pot doar să vă spun că și acesta este preparat aici, de noi. Chiflele pe care le folosim ne sunt livrate de trei ori pe zi, tocmai pentru a ne ține promisiunea că vom servi tot timpul produse proaspete. Clienții vor avea de ales între ciabatta cu măsline, o pâine franțuzească, mai aerată, și cea neagră, cu semințe, mai dulce la gust. Avem nouă rețete de sandwich-uri ZIMMO pe care vi le propunem noi și, cei care vor ceva special își pot crea singuri sandwich-ul preferat, folosind ingredientele noastre”– a declarat Sorin Ciucur, managerul ZIMMO, pentru Bistrițeanul.ro.

Patru tipuri de limonadă și fresh-uri proaspete din fructe stoarse pe loc, sub ochii voștri, puteți comanda aici sau puteți lua la pachet. Dacă sunteți fani smoothie-uri veți găsi cu afine și zmeură, iar cei care preferă milkshake-urile au de ales între două variante: Oreo sau Banane și Nuci.

Și cafeaua e deosebită și proaspătă la ZIMMO. A fost comandată special unei prăjitorii cu tradiție, un blend unic, o combinație de două prăjiri diferite a cafelei, pe care doar aici îl veți putea găsi. Iar dacă vă place gustul și vreți să beți o cafea ZIMOO și acasă, vă puteți lua un pachet de 250 grame de cafea boabe.

ZIMMO este deschis zilnic, între orele 8:00-20:00, în incinta magazinului Kaufland de pe str. Calea Moldovei din Bistrița. 

Pentru a rămâne la curent cu noutățile și oferta din povestea ZIMMO dați un Like paginii de Facebook – AICI

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...