9.6 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

Zonă de îngrijiri paliative, pentru copiii în ultimul stadiu al bolii, la Secția de Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița

În cadrul Secției Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița se va amenaja o zonă de îngrijiri paliative, pentru copiii aflați în ultimul stadiu al bolii. De asemenea se va amenaja un compartiment de chirurgie și ortopedie pediatrică.

Potrivit managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, în cadrul Secției Pediatrie a unității medicale va fi amenajată o zonă de îngrijiri paliative pentru copii.

„Am avut o discuție cu doamna doctor Anca Tudor, medicul șef din Pediatrie, și am luat decizia de a înființa în cadrul Pediatriei un compartiment de îngrijiri paliative pentru copii, de două paturi. Din păcate avem în momentul de față astfel de cazuri în Pediatrie”, a precizat Gabriel Lazany, managerul Spitalului Clinic Județean, la Medicină pe Limba ta.

De asemenea, acesta a mai spus în va fi amenajat și un compartiment de chirurgie și ortopedie pediatrică.

Emisiunea la care a fost invitat managerul spitalului Gabriel Lazany o puteți urmări mai jos:

Emisiunea „Medicina pe limba ta” este un proiect de educație pentru sănătate inițiat de Bistriteanul.ro și susținut de Policlinica MED TOTAL – Str. 1 Decembrie, Nr 30.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.