7 motive pentru care dacă n-ai ajuns încă, vei ajunge la Carolyne Beauty Center

7 motive pentru care dacă n-ai ajuns încă, vei ajunge la Carolyne Beauty Center

Carolyne Beauty Center este unul dintre cele mai frumoase saloane de înfrumusețare din oraș, cu servicii de cinci stele. De ce aleg fetele, și uneori și băieții, Carolyne Beauty Center?! Ia să vedem:

  1. Aici te bronzezi în câteva minute cât alții într-o săptămână la mare

Povestea Carolyne Beauty Center a început de fapt cu un solar ultramodern, cu aparatură de top, cum Bistrița nu văzuse încă. Carolina Păcuraru, tânăra care a pus bazele centrului de frumusețe care îi poartă numele, spune că și-a dorit să aducă la Bistrița cele mai bune aparate de bronzare din lume, care în doar câteva minute să dea pielii un bronz natural, sănătos, de durată. Când investește este extrem de exigentă la calitate și nu face rabat. Vrea ce e mai bun pentru clientele care-i calcă pragul! Astfel, lămpile de bronzare sunt schimbate conform indicațiilor producătorului, exact la termenul stabilit, niciodată mai târziu.

Așadar, dacă alegeți să vă bronzați la Carolyne Beauty Center să fiți siguri că aparatele sunt cele mai moderne de pe piață, au lămpile verificate și în termenul de funcționare indicat de producător, iar pentru un bronz intens și de durată cereți sfatul fetelor de la recepție privind cremele și uleiurile de bronzare potrivite pielii voastre, care conțin și factori de protecție a pielii expuse. Cele patru aparate de bronzare, două orizontale și două verticale, diferă și ele, au proprietăți și capacități diferite, iar asta face și diferența la prețul/minut.

În câteva minute, o dată pe săptămână, cei care vin aici obțin un bronz plăcut sau intens, iar cei care sunt “dependenți” de bronz și vor să-l mențină tot timpul anului încheie abonamente, care le oferă prețuri cu mult reduse la aparatele de bronzare preferate (au performanțe diferite).

2. LeeLee Make Up – primul make up-artist al Bistriței machiază și ține cursuri de automachiaj sau make-up profesional aici

Liliana Cherecheș sau LeeLee Make Up a fost cea care a adus la Bistrița machiajul profesionist, în urmă cu 8 ani. Născută pentru această meserie, a machiat de atunci încoace mii de fete în cele mai importante momente ale vieții, fie că au fost mirese, nașe sau nuntașe sau poate au vrut un machiaj impecabil la un eveniment. Se perfecționează continuu și alte zeci de fete din Bistrița și nu numai au învățat de la ea tainele make-up-ului profesional.

De doi ani încoace ține cursuri de automachiaj în timpul săptămânii și nu puține sunt fetele pe care le-a învățat să se machieze singure, folosind trucurile unui make-up artist. Într-un curs de câteva ore fetele învață cum se realizează un machiaj de zi sau de seară potrivit feței lor și au fost chiar și mirese care s-au descurcat singure după ce au urmat un astfel de curs cu LeeLee.

3. Anuska Make Up – al doilea make-up artist al Bistriței profesează tot la Carolyne Beauty Center

Anamaria Prigon sau Anuska Make Up a fost al doilea make-up artist din Bistrița, iar dacă primele trucuri din machiajul profesional le-a învățat de la LeeLee, mai departe s-au perfecționat împreună și tot împreună au ținut cursuri de make up profesional căutate de tinere din toată țara. A machiat și ea până acum sute de bistrițence în cele mai importante momente ale vieții și este cunoscută pentru câteva tehnici de make-up, care pot scoate din anonimat orice chip. La fel ca și LeeLee, ține cursuri de automachiaj în timpul săptămânii pentru fetele care vor să învețe tehnicile ei de machiaj.

4. Jamal, hairstylist-ul iordanian, aranjează părul impecabil oricând, oricui, de luni până duminică

Despre Jamal, iordanianul pe care dragostea l-a adus la Bistrița am scris AICI. Este în echipa Carolyne Beauty Center de aproape doi ani și este recunoscut pentru disponibilitatea de a aranja părul rapid, oricui îi cere ajutorul. Așa a fost educat, că doamnele nu pot fi refuzate și că trebuie să arate impecabil oricând au nevoie. Astfel, Jamal nu știe să spună nu, și încă nu a fost clientă căreia să-i refuze un aranjat sau vopsit. Este recunoscut nu doar pentru rapiditatea cu care aranjează părul, ci și pentru tehnica de tuns, una care face părul să stea cuminte chiar și atunci când nu este aranjat de un hairstylist, ca să nu mai vorbim de faptul că stimulează creșterea.

5. Dacă vrei o manichiură impecabilă, programează-te la Lidia Pop! Din timp!

Lidia Pop a intrat în echipa Carolyne Beauty Center de câteva luni, iar de atunci fetele din Bistrița se înghesuie să prindă o programare la manichiură sau pedichiură cu ea. Este recunoscută pentru baby-boomerul (o tehnică specială) pe care îl face extrem de delicat și pentru faptul că are o tehnică foarte bună, care păstreză unghiile impecabil săptămâni la rând. Lidia este un artist, astfel că unghiile lucrate de ea pot avea detalii fine, delicate, care dau eleganță oricărei mâini.

Dacă vreți o manichiură făcută de ea trebuie să vă programați din timp, are agenda plină, iar fetele care au trecut o dată pe la ea, rămân cliente fidele, dependente de tehnica și delicatețea ei.

6. Laminare gene și sprâncene și tratamente cosmetice de top cu tehnologie de ultimă generație și produsele revoluționare de la Bruno Vassari

Andreea Domide este cea mai nouă profesionistă din echipa Carolyne Beauty Center. S-a specializat în diferite tehnici cosmetice și odată cu ea s-a închis cercul serviciilor oferite de Carolyne Beauty Center. Andreea are nu doar cunoștințele, ci și tehnologia de ultimă generație cu care face să strălucească orice ten. În micuțul ei salon de la Carolyne Beauty Center poate curăța impecabil tenul, să-i redea hidratarea și strălucirea cu tehnologia Oxigenara (tratament de lifting instant, tratament antirid, tratament activator de colagen prin oxigenare facială, tratament de lifting pentru ochi, tratament de luminozitate instantă, tratament actiacneic, tratament hidratant), completată excelent de tratamentele și produsele de îngrijire de top de la Bruno Vassari. Înainte de aplicarea oricărui tratament profesional tenul se curăță folosind un peeling enzimatic sau microdermabraziunea. 

Iar dacă aveți un volum al genelor naturale care nu vă mulțumește, Andreea vă poate ajuta cu extensii de gene sau chiar laminarea lor, două tehnici prin care obțineți un volum natural, care vă va contura privirea. Sprâncenele indisciplinate pot fi “cumințite” tot prin laminare, o tehnică nouă și extrem de căutată acum la Carolyne Beauty Center. Pentru că procedurile iau timp, Andreea lucrează numai pe bază de programări.

7. Servicii de frumusețe accesibile de luni și până duminică, numai la Carolyne Beauty Center 

Dacă într-o dimineață te uiți în oglindă și simți nevoia de o transformare, caută pagina de Facebook Carolyne Beauty Center și programează-ți transformarea. De luni și până sâmbătă îți poți bronza pielea și, se știe, o piele frumos bronzată ascunde micile imperfecțiuni. 0747708045 este numărul de telefon la care îți răspunde Any și poți afla orice informații vrei despre solar. 

Dacă vrei să te machiezi impecabil în fiecare zi sau vrei un machiaj profesional care să te facă remarcată la orice eveniment caută-le pe LeeLee Make Up (tel. 0745174417) sau Anuska Make Up (tel. 0747577542). Oricând simți nevoie de o schimbare la părul tău, vrei o altă culoare, un tuns care să-l disciplineze sau ai nevoie urgent de un aranjat, pe Jamal îl găsești la tel. 0753676020, de luni și până duminică inclusiv.

Pentru manichiură și pedichiură cu stil, făcută de un artist, asigură-te că prinzi un loc liber în agenda Lidiei și sun-o din timp la tel. 0769749286. Iar dacă vrei gene mai lungi, un ten curat și luminos, gene și sprâncene disciplinate și perfect conturate pentru fața ta, ia legătura cu Andreea Domide pentru o programare la tel. 0746466360.

Toate aceste servicii le găsești într-un singur loc. Așa că poți face un tur complet la Carolyne Beauty Center, deschis în incinta Shopping Center, etaj II, pe Bulevardul Republicii din Bistrița.

Victorie pentru deputatul PMP Ionuț Simionca. Parlamentul va vota eliminarea pensiilor speciale ianuarie 22, 2020 - Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, salută consensul existent la nivel parlamentar pentru eliminarea acelor pensii speciale care crează privilegii nemeritate și pun presiune pe bugetul de stat.
VIDEO – Primarul susține că Bugetul pe 2020 e sumbru! CE proiecte sunt totuși, cap de listă: ianuarie 22, 2020 - Ovidiu Crețu a explicat că bugetul municipiului pe 2020 nu arată prea bine. Totuși, există trei proiecte care sunt cap de listă. Lucrările ar fi trebuit să înceapă la acestea în 2018. ”Modificările legislative ne-au împins până în 2020. Dar anul acesta vor începe lucrările la toate aceste trei proiecte!” a declarat edilul.
Vor să cumpere o mașină pentru Centrul de Transfuzii! IMPLICĂ-TE! Mai au nevoie de ajutor! ianuarie 22, 2020 - O mână de tineri au decis să facă tot ce le stă în putință pentru a salva cât mai multe vieți. Au ales metoda donării de sânge. Pentru ca un număr cât mai mare de persoane să poată dona, sau pentru ca sângele să ajungă cât mai rapid acolo unde e nevoie, și-au propus să achiziționeze o mașină. Aceasta va fi folosită pentru a ajuta Centrul de Transfuzii Bistrița. IMPLICĂ-te și tu! Mai au nevoie de ajutor pentru a o achita!
Sute de bistrițeni amendați că au aruncat gunoiul aiurea! ianuarie 22, 2020 - Anul trecut, aproape 300 de bistrițeni au fost amendați pentru că au aruncat gunoiul aiurea. Suma încasată la bugetul orașului de la bistrițenii nedisciplinați se apropie de 100.000 de lei. Ce măsuri pregătește municipalitatea:
EDITORIAL: Are dreptate primarul! Trebuie să ne ardă incompetența la buzunare ca să ne învățăm minte. Rău și pe toți! ianuarie 22, 2020 - Da. Prostia costă. Și ca să o simțim, trebuie să ne ardă la buzunare incompetența și dezinteresul față de cetățeni al aleșilor noștri. Iată, am ajuns să trăim și ziua în care suntem certați și amenințați cu arsura la buzunar pentru lipsa lor de organizare. Pentru afacerile de partid și pentru tot eșecul în administrarea banului public, plătit de noi, în fiecare taxă și impozit. Bravo! Avem exact ce votăm și merităm.
Cupa României Fan Courier: Gloria 2018 s-a calificat în optimi, după ce a învins la scor CSU Universitatea de Vest Timișoara ianuarie 22, 2020 - Gloria 2018 s-a calificat în optimi, după ce a învins la scor CSU Universitatea de Vest Timișoara. Ce urmează pentru jucătoarele Gloriei:
VIDEO – Ioan Turc: PNL BN va face cunoscut numele candidaților pentru primăriile din județ, până la 1 martie ianuarie 22, 2020 - Alegerile locale pentru primari vor avea loc în luna iunie a acestui an. Prezent în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro, liderul PNL BN a anunțat că până în 1 Martie se va face publică lista propunerilor pentru fotoliile din județ.
VIDEO – Ovidiu Crețu: În Bugetul pe 2020 voi prinde TOATE investițiile necesare pârtiei ianuarie 22, 2020 - Mandatul lui Ovidiu Crețu se termină în luna iunie a acestui an. Acesta a anunțat că va prinde TOATE investițiile care mai sunt necesare pentru pârtie în bugetul pe 2020. ”Primarul face bugetul, așa că voi prinde tot ce mai e nevoie acolo. Astfel, pârtia va putea fi funcțională un întreg sezon rece, dacă temperaturile sunt cu minus” a spus edilul.
Cazuri noi de gripă în județ! Un copilaș, printre cei afectați ianuarie 22, 2020 - 7 noi cazuri de gripă s-au înregistrat săptămâna trecută în județul nostru. Printre cei diagnosticați cu gripă se numără și un copilaș sub 4 ani. Din fericire, niciunul dintre cei diagnosticați nu a avut nevoie de internare.
Finanțele au o nouă conducere! Dorina Cicioc revine în funcție! ianuarie 22, 2020 - S-a făcut mutarea și la Bistrița. Cristian Parasca a fost demis din funcția de director al Finanțelor Publice. Locul său a fost luat de Dorina Cicioc. Aceasta revine la cârma instituției după ce a fost înlocuită în 2012.
S-a stins o legendă a Bistriței: Martin Ohler, meseriașul din Sugălete specializat în mecanică fină ianuarie 22, 2020 - Astăzi ne luăm adio de la una dintre legendele urbane ale orașului... S-a stins din viață meșterul Martin Ohler. Cu atelierul său de lângă casa parohială a Bisericii Evanghelice se deschidea  impresionanta istorie a ansamblului Sugălete…
VIDEO – 8 persoane, printre care și un bebeluș, salvați din incendiu! AFLĂ povestea de la Mocod: ianuarie 22, 2020 - Ora 04.00 dimineața. Un drum lung spre casă a doi maramureșeni se oprește brusc în Mocod, la ieșirea spre Nimigea. Văd acoperișul unei case în flăcări și încep să claxoneze în disperare. Între timp unul dintre ei sună la 112:
FOTO/VIDEO: S-a deschis CHANSON CERAMIC! Ceramică rară, pentru pretențioși! ianuarie 22, 2020 - Dacă aveți în plan amenajarea unui spațiu comercial sau a casei și visați la un proiect unic, cu accente inedite, rare, atunci trebuie să ajungeți și pe la show-room-ul de ceramică spaniolă Chanson Ceramic, deschis luni la Bistrița, într-un spațiu cochet de lângă Hanul Ancuței, lângă Prefectură. Oricât de mic sau de mare v-ar fi bugetul, veți găsi aici accentele de ceramică care să-l facă unic.
Aquabis: Defecțiuni la rețeaua de distribuție a apei potabile din Năsăud. Cum vor fi afectați locuitorii ianuarie 22, 2020 - Au apărut două dfecțiuni la rețeaua de distribuție a apei potabile din Năsăud, informează cei de la Aquabis. Cum vor fi afectați locuitorii: 
FOTO/VIDEO – MOCOD: De la un coș de fum s-a aprins tot acoperișul! ianuarie 22, 2020 - Pompierii au intervenit în această dimineață în localitatea Mocod. Acoperișul unei case aflată la ieșirea spre Nimigea a fost cuprinsță de flăcări. Totul a pornit de la coșul de fum al imobilului.