7 motive pentru care dacă n-ai ajuns încă, vei ajunge la Carolyne Beauty Center

7 motive pentru care dacă n-ai ajuns încă, vei ajunge la Carolyne Beauty Center

Carolyne Beauty Center este unul dintre cele mai frumoase saloane de înfrumusețare din oraș, cu servicii de cinci stele. De ce aleg fetele, și uneori și băieții, Carolyne Beauty Center?! Ia să vedem:

  1. Aici te bronzezi în câteva minute cât alții într-o săptămână la mare

Povestea Carolyne Beauty Center a început de fapt cu un solar ultramodern, cu aparatură de top, cum Bistrița nu văzuse încă. Carolina Păcuraru, tânăra care a pus bazele centrului de frumusețe care îi poartă numele, spune că și-a dorit să aducă la Bistrița cele mai bune aparate de bronzare din lume, care în doar câteva minute să dea pielii un bronz natural, sănătos, de durată. Când investește este extrem de exigentă la calitate și nu face rabat. Vrea ce e mai bun pentru clientele care-i calcă pragul! Astfel, lămpile de bronzare sunt schimbate conform indicațiilor producătorului, exact la termenul stabilit, niciodată mai târziu.

Așadar, dacă alegeți să vă bronzați la Carolyne Beauty Center să fiți siguri că aparatele sunt cele mai moderne de pe piață, au lămpile verificate și în termenul de funcționare indicat de producător, iar pentru un bronz intens și de durată cereți sfatul fetelor de la recepție privind cremele și uleiurile de bronzare potrivite pielii voastre, care conțin și factori de protecție a pielii expuse. Cele patru aparate de bronzare, două orizontale și două verticale, diferă și ele, au proprietăți și capacități diferite, iar asta face și diferența la prețul/minut.

În câteva minute, o dată pe săptămână, cei care vin aici obțin un bronz plăcut sau intens, iar cei care sunt “dependenți” de bronz și vor să-l mențină tot timpul anului încheie abonamente, care le oferă prețuri cu mult reduse la aparatele de bronzare preferate (au performanțe diferite).

2. LeeLee Make Up – primul make up-artist al Bistriței machiază și ține cursuri de automachiaj sau make-up profesional aici

Liliana Cherecheș sau LeeLee Make Up a fost cea care a adus la Bistrița machiajul profesionist, în urmă cu 8 ani. Născută pentru această meserie, a machiat de atunci încoace mii de fete în cele mai importante momente ale vieții, fie că au fost mirese, nașe sau nuntașe sau poate au vrut un machiaj impecabil la un eveniment. Se perfecționează continuu și alte zeci de fete din Bistrița și nu numai au învățat de la ea tainele make-up-ului profesional.

De doi ani încoace ține cursuri de automachiaj în timpul săptămânii și nu puține sunt fetele pe care le-a învățat să se machieze singure, folosind trucurile unui make-up artist. Într-un curs de câteva ore fetele învață cum se realizează un machiaj de zi sau de seară potrivit feței lor și au fost chiar și mirese care s-au descurcat singure după ce au urmat un astfel de curs cu LeeLee.

3. Anuska Make Up – al doilea make-up artist al Bistriței profesează tot la Carolyne Beauty Center

Anamaria Prigon sau Anuska Make Up a fost al doilea make-up artist din Bistrița, iar dacă primele trucuri din machiajul profesional le-a învățat de la LeeLee, mai departe s-au perfecționat împreună și tot împreună au ținut cursuri de make up profesional căutate de tinere din toată țara. A machiat și ea până acum sute de bistrițence în cele mai importante momente ale vieții și este cunoscută pentru câteva tehnici de make-up, care pot scoate din anonimat orice chip. La fel ca și LeeLee, ține cursuri de automachiaj în timpul săptămânii pentru fetele care vor să învețe tehnicile ei de machiaj.

4. Jamal, hairstylist-ul iordanian, aranjează părul impecabil oricând, oricui, de luni până duminică

Despre Jamal, iordanianul pe care dragostea l-a adus la Bistrița am scris AICI. Este în echipa Carolyne Beauty Center de aproape doi ani și este recunoscut pentru disponibilitatea de a aranja părul rapid, oricui îi cere ajutorul. Așa a fost educat, că doamnele nu pot fi refuzate și că trebuie să arate impecabil oricând au nevoie. Astfel, Jamal nu știe să spună nu, și încă nu a fost clientă căreia să-i refuze un aranjat sau vopsit. Este recunoscut nu doar pentru rapiditatea cu care aranjează părul, ci și pentru tehnica de tuns, una care face părul să stea cuminte chiar și atunci când nu este aranjat de un hairstylist, ca să nu mai vorbim de faptul că stimulează creșterea.

5. Dacă vrei o manichiură impecabilă, programează-te la Lidia Pop! Din timp!

Lidia Pop a intrat în echipa Carolyne Beauty Center de câteva luni, iar de atunci fetele din Bistrița se înghesuie să prindă o programare la manichiură sau pedichiură cu ea. Este recunoscută pentru baby-boomerul (o tehnică specială) pe care îl face extrem de delicat și pentru faptul că are o tehnică foarte bună, care păstreză unghiile impecabil săptămâni la rând. Lidia este un artist, astfel că unghiile lucrate de ea pot avea detalii fine, delicate, care dau eleganță oricărei mâini.

Dacă vreți o manichiură făcută de ea trebuie să vă programați din timp, are agenda plină, iar fetele care au trecut o dată pe la ea, rămân cliente fidele, dependente de tehnica și delicatețea ei.

6. Laminare gene și sprâncene și tratamente cosmetice de top cu tehnologie de ultimă generație și produsele revoluționare de la Bruno Vassari

Andreea Domide este cea mai nouă profesionistă din echipa Carolyne Beauty Center. S-a specializat în diferite tehnici cosmetice și odată cu ea s-a închis cercul serviciilor oferite de Carolyne Beauty Center. Andreea are nu doar cunoștințele, ci și tehnologia de ultimă generație cu care face să strălucească orice ten. În micuțul ei salon de la Carolyne Beauty Center poate curăța impecabil tenul, să-i redea hidratarea și strălucirea cu tehnologia Oxigenara (tratament de lifting instant, tratament antirid, tratament activator de colagen prin oxigenare facială, tratament de lifting pentru ochi, tratament de luminozitate instantă, tratament actiacneic, tratament hidratant), completată excelent de tratamentele și produsele de îngrijire de top de la Bruno Vassari. Înainte de aplicarea oricărui tratament profesional tenul se curăță folosind un peeling enzimatic sau microdermabraziunea. 

Iar dacă aveți un volum al genelor naturale care nu vă mulțumește, Andreea vă poate ajuta cu extensii de gene sau chiar laminarea lor, două tehnici prin care obțineți un volum natural, care vă va contura privirea. Sprâncenele indisciplinate pot fi “cumințite” tot prin laminare, o tehnică nouă și extrem de căutată acum la Carolyne Beauty Center. Pentru că procedurile iau timp, Andreea lucrează numai pe bază de programări.

7. Servicii de frumusețe accesibile de luni și până duminică, numai la Carolyne Beauty Center 

Dacă într-o dimineață te uiți în oglindă și simți nevoia de o transformare, caută pagina de Facebook Carolyne Beauty Center și programează-ți transformarea. De luni și până sâmbătă îți poți bronza pielea și, se știe, o piele frumos bronzată ascunde micile imperfecțiuni. 0747708045 este numărul de telefon la care îți răspunde Any și poți afla orice informații vrei despre solar. 

Dacă vrei să te machiezi impecabil în fiecare zi sau vrei un machiaj profesional care să te facă remarcată la orice eveniment caută-le pe LeeLee Make Up (tel. 0745174417) sau Anuska Make Up (tel. 0747577542). Oricând simți nevoie de o schimbare la părul tău, vrei o altă culoare, un tuns care să-l disciplineze sau ai nevoie urgent de un aranjat, pe Jamal îl găsești la tel. 0753676020, de luni și până duminică inclusiv.

Pentru manichiură și pedichiură cu stil, făcută de un artist, asigură-te că prinzi un loc liber în agenda Lidiei și sun-o din timp la tel. 0769749286. Iar dacă vrei gene mai lungi, un ten curat și luminos, gene și sprâncene disciplinate și perfect conturate pentru fața ta, ia legătura cu Andreea Domide pentru o programare la tel. 0746466360.

Toate aceste servicii le găsești într-un singur loc. Așa că poți face un tur complet la Carolyne Beauty Center, deschis în incinta Shopping Center, etaj II, pe Bulevardul Republicii din Bistrița.

Mobilizare pentru cele patru familii rămase fără un acoperiș deasupra capului, în prag de sărbători. Ajutăm? noiembrie 15, 2019 - 15 persoane au rămas fără un acoperiș deasupra capului, în urma unuia dintre cele mai devastatoare incendii izbucnite în ultimii ani. Comunitatea locală din Șanț a început să se mobilizeze pentru a ajuta cele 4 familii greu încercate, tocmai în prag de sărbători.
TULBURĂTOR: Povestea emoționantă a unui stâlp de pe Via Transilvanica, dedicat unei voluntare care a plecat la cer noiembrie 14, 2019 - Fiecare dintre stâlpii care îi călăuzesc pe drumeții care iau la pas Via Transilvanica are povestea sa. Una insă este tulburătoare, fiind dedicat de un neamț soției sale care s-a stins după o luptă cu o boală cruntă.
INEDIT: Ies la lumină fascinante poveşti despre aviatori şi avioane de acum 75 de ani noiembrie 14, 2019 - Bistriţenii pasionaţi de istorie vor putea descoperi detalii captivante despre destinele unor aviatori, dar şi poveşti fascinante despre locurile în care s-au prăbuşit avioane pe aceste meleaguri, acum 75 de ani.
Prins drogat, la volan, pe străzile din Bistrița! noiembrie 14, 2019 - Polițiștii au oprit aseară în trafic un autoturism. Șoferul s-a dovedit a fi drogat. Mai mult, pasagerul din dreapta avea și un pliculeț cu substanțe vegetale. 
Mâine începe Bistriţa Folk: Întâlnire de suflet la Biblioteca „George Coșbuc”, concerte la „Dacia” noiembrie 14, 2019 - Ediția 2019 a Festivalului Național Bistrița Folk va debuta mâine, la prânz, la Biblioteca Judeţeană „George Coșbuc” din Bistriţa, cu o întâlnire de suflet. Vineri și sâmbătă, începând cu ora 18.00, la Centrul Cultural Dacia se vor derula concertele folk şi concursul dedicat tinerilor iubitori ai acestui gen muzical. 
OFICIAL! Alocațiile copiilor vor crește din 2020. Legea a fost promulgată noiembrie 14, 2019 - Vești bune pentru părinți și copii! Acum totul e oficial! Valoarea alocației de stat va crește în fiecare an, din anul 2020! Legea a fost promulgată de președintele României.
Big Brother și-n Sîngeorz! Câte camere vor urmări orice mișcare din orașul stațiune: noiembrie 14, 2019 - În tot mai multe localități se instalează camere de supraveghere. O astfel de decizie a luat și primarul orașului stațiune. Zeci de camere vor fi montate în perioada următoare.
TRAFIC DE MINORI: Mamă și fiică reținute! noiembrie 14, 2019 - Ieri au avut loc trei percheziții domicilare pe raza județului nostru. S-ar părea că patru bistrițeni ar fi racolat, transportat și obligat minore să se prostitueze. Două fe,mei au fost reținute.
Hyundai dezvăluie primele detalii despre revoluţionarul concept SUV plug-in hybrid noiembrie 14, 2019 - Hyundai dezvăluie imagini şi un material video despre conceptul inovator de clasa SUV cu sistem de propulsie plug-in hybrid. Acesta va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
FOTO „Pepinieră” de handbaliste de performanță. Cum au fost convinse aproape 300 de fete să facă sport noiembrie 14, 2019 - După ce decenii sportul simbol al județului a fost fotbalul, autoritățile județene au schimbat macazul în ultimii ani și s-au concentrat asupra handbalului. Județul nu a ajuns doar să aibă o echipă în cele mai bune 5 din țară, ci își face propria pepinieră de handbaliste de performanță.
Bunicul agresor pus sub control judiciar. DE la ce a pornit totul: noiembrie 14, 2019 - Un incident mai puțin obișnuit a avut loc ieri la Căminul de bătrâni din municipiu. Un bunic a fost înjunghiat de un altul, cu doi ani mai tânăr. Victima a ajuns la Cluj. DE la ce a pornit totul:
GRAV şi ILEGAL, în Ilişua! Autorităţile îşi bat joc de un monument de importanţă naţională noiembrie 14, 2019 - Autorităţile din Uriu, care ar trebui să vegheze ca legea să fie respectată şi în Ilişua, îşi bat joc de unul dintre monumentele de importanţă naţională.
ÎNGRIJORĂTOR: Bistrițenii continuă să-și radieze firmele! noiembrie 14, 2019 - Numărul firmelor bistrițene radiate în primele 9 luni e mai bine de dublu față de aceeași perioadă a anului trecut. Astfel, Bistrița Năsăud se clasează pe locul III la nivel național în ce privește creșterea semnificativă a radierilor. Numai în luna septembrie, zeci de bistrițeni au pus lacătul pe firme.
Aquabis: Două străzi din Bistriţa, fără apă potabilă astăzi noiembrie 14, 2019 - Două străzi din Bistriţa rămân astăzi fără apă. Cei de la Aquabis au de montat  un reductor de presiune pe conducta de distribuție a apei potabile.
REVOLTĂ a primarilor pe firma care adună gunoaiele: „Am ajuns să fim exploatați de Supercom!” noiembrie 14, 2019 - Prețurile practicate de SRL-ul care colectează gunoaiele, care cresc precum Făt Frumos, încep să revolte inclusiv primarii din mediul rural, care spun că au ajuns să fie exploatați de Supercom, iar cetățenii îi arată cu degetul din cauza dărilor mari la gunoi.