Radu Moldovan: Mă bucur că s-a făcut dreptate! E un moment istoric pentru județ!

Radu Moldovan: Mă bucur că s-a făcut dreptate! E un moment istoric pentru județ!

Fetele de la CS Gloria 2018 au ajuns în Cupa EHF, după ce Corona Brașov a fost eliminată. Președintele Consiliului Județean s-a arătat mai mult decât bucuros, considerând această veste drept un cadou timpuriu de Crăciun. Directorul Cosma și antrenorul Pașca au declarat că e un lucru normal.

O veste extraordinară a bucurat azi bistrițenii. Corona Brașov a fost eliminată, iar handbalistele noastre au ajuns în Cupa EHF.

Despre decizia Federației și modul în care s-au derulat evenimentele, puteți reciti aici:

DECIZIE FINALĂ: CS Gloria 2018 intră în locul Coronei Brașov în Cupa EHF

Dacă unii consideră această veste ca și un dar de Crăciun, altora li se pare o normalitate.

„E o bucurie foarte mare pentru mine și mă bucur că li s-a făcut dreptate fetelor. Și cred că, prin urmare, cadoul de Crăciun pe care noi l-am primit de la EHF este un cadou pe care îl facem mai departe cetățenilor județului, și mai ales iubitorilor de sport. E un moment istoric pentru județul nostru, Pentru că niciodată vreun sport de echipă de la noi din județ nu a ajuns la un asemenea nivel. Să joace în grupele unei competiții europene. Ne bucurăm foarte, foarte tare. E puțin spus – ne bucurăm. Încă nu am reușit să cred că e adevărat. Mi-am dorit foarte mult acest lucru pentru oameni și mă bucur că visul de Moș Crăciun l-am primit. Felicitări speciale fetelor și staff-ului pentru realizarea istorică”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean BN.

„Mai mult decât comunicatul Federației Europene de Handbal eu nu am ce să mai spun. Este o normalitate. Din punctul meu de vedere este o normalitate. Atâta timp cât suntem egali, trebuie să fim tratați din punct de vedere al egalității. Nu pot să spun că s-a făcut o dreptate. E o normalitate”, a declarat directorul Clubului Gloria, Eugen Cosma.

„Decizia aceasta pentru noi a venit în mod firesc. Ne așteptam la asta. Decizia EHF-ului e una normală din toate punctele de vederre. Noi eram 100% pregătiți. Așa că pentru noi nu a fost nicio surpriză, nici nu ne-a luat prin surpindere. Suntem medalia de bronz în exercițiu a campionatului și eram pregătiți pentru Cupele EHF. O să avem două luni, ianuarie și februarie, extrem de intense, însă eu cred că publicul bistrițean va aprecia numărul mare de jocuri pe care-l vom avea și cred că Bistrița merita asta” a declarat antrenorul Gloria 2018, Horațiu Pașca.

FOTO – Facebook Radu Moldovan

Vaccinarea copiilor – obligatorie!? Se anunță amenzi uriașe pentru părinți, în anumite cazuri ianuarie 27, 2020 - Vaccinarea ar putea deveni obligatorie în România, chiar de la finalul lunii februarie! Autoritățile vor să țină astfel sub control bolile care pot fi prevenite prin imunizare. Se anunță amenzi astronomice, în anumite situații, pentru cei care refuză:
Se întâmplă în Bistrița: În amintirea milioanelor de victime ale Holocaustului… ianuarie 27, 2020 - Cele 6 milioane de victime care s-au stins în urma atrocităților din lagărele de concentrare nazistă Auschwitz - Birkenau vor fi comemorate mâine, la Sinagoga Bistrița. 
Aproape 900.000 de lei dați de CJ primăriilor! VEZI la ce trebuie să folosească acești bani: ianuarie 27, 2020 - Consilierii județeni vor aproba alocarea a aproape 900.000 de lei, primăriilor din județ. Acești bani vor veni în ajutorul organizării unor licitații. Iar produsele vor ajunge la școli.
Vrei să-ți păstrezi mașina cumpărată cu volan pe dreapta? Pune-ți câteva mii de euro „la ciorap””! ianuarie 27, 2020 - Unul dintre efectele brexit-ului este și interzicerea folosirii pe drumurile din România a mașinilor cu volan pe dreapta. Există o variantă de a le păstra, dar asta implică modificări aduse autoturismului. Iar costurile pot trece de 2.000 de euro.
Fotolii speciale la Oncologie, pentru mai mult confort în timpul administrării citostaticelor ianuarie 27, 2020 - Pacienții oncologici vor avea parte anul acesta de mai mult confort atunci când li se administrează citostaticele. Conducerea Spitalului Județean de Urgență Bistrița vrea să achiziționeze fotolii speciale în acest sens.
Clop cu pană de păun, printre cadourile primite de președintele Klaus Iohannis anul trecut. Cât a costat: ianuarie 27, 2020 - Printre cadourile primite de președintele Klaus Iohannis anul trecut se numără o șapcă de la Donald Trump, tablouri și chiar și un clop cu pană de păun. Acesta a fost realizat de un artist din Bistrița-Năsăud. Cât a costat:
Se caută jurist pentru Camera Notarilor! Oferte deosebite, la Îndemînarea SRL și Biroul de Construcții Bistrița ianuarie 27, 2020 - Camera Notarilor Publici caută spre angajare un jurist! Posturi libere la Îndemânarea SRL, dar și la Biroul de Construcții Bistrița care angajează arhitect, proiectant, inginer geodez și asistent manager! Oferte deosebite, mai jos:
FOTO/VIDEO: Un bărbat și o femeie, prinși în flagrant cu 6 kg de cannabis ianuarie 27, 2020 - Polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant a două persoane bănuite de trafic de droguri. Mașina, în care se aflau cei doi a fost oprită în trafic. În interior, polițiștii au găsit 6 kg de cannabis. AFLĂ detalii:
Voință și ambiție: Claudia Rostaș, crescută la Centrul pentru Protecția Copilului Beclean, luptă pentru supraviețuire! ianuarie 27, 2020 - Claudia Rostaș are 28 de ani, a crescut la Casa de copii Beclean și muncește ca femeie de serviciu în Cluj. A stârnit admirația tuturor, evoluând într-un intens reality show difuzat de Kanal D. „Ești un exemplu viu de voință și încă o dată dovedești că omul simplu, plin de voință, credință și ambiție, depășește orice obstacol!”
Doi tinerei prinși, în mașină, cu pliculețe cu substanțe albe și verzi! ianuarie 27, 2020 - Polițiștii au oprit în trafic un autoturism. Doi tinerei, de 19 și 21 de ani, s-au ales cu dosare penale. Aceștia aveau asupra lor mai multe plicuțele cu subtanțe albe și verzi. Fiind suspecte a avea efect psihotrop, cazul a fost declinat structurii competente.
Aquabis: Trei localități din județ rămân fără apă potabilă astăzi ianuarie 27, 2020 - Trei localități din județ rămân fără apă potabilă astăzi, pentru câteva ore – anunță Aquabis.
MICA ROCADĂ: Curtean schimbă poziția, dar nu clădirea! De la Consiliul Județean trece la Prefectură ianuarie 27, 2020 - Liberalul Eugen Curtean și-a anunțat demisia din funcția de consilier județean. Poziția acestuia va fi preluată de liberalul Călin Sbîrciu. Curtean nu se va muta însă prea departe. Se pare că acesta va fi numit în funcția de subprefect.
EXCEPȚIONAL Un sîngeorzan se luptă să reprezinte Norvegia la Eurovision ianuarie 27, 2020 - Norvegia are șanse să fie reprezentată anul acesta la Eurovision tocmai de un român. Este vorba despre Alexandru Grindvoll, un tânăr cu origini în Sîngeorz-Băi. Se pare că mama sa s-a stabilit în Norvegia în urmă cu mai bine de două decenii.
FOTO: Cafe Noir și-a mărit bucătăria! Și meniul! Crema catalană și fructele de mare, noutățile din meniu! ianuarie 27, 2020 - Oricând ai ajunge la Cafe Noir, cafeneaua prietenoasă, plină de grupuri de prieteni, de pe strada Crinilor din Bistrița, vei găsi nu doar cafeaua excepțională a celor de la River, servită în zeci de sortimente, ci și mâncare bună, bună de tot. Pentru a face față tuturor comenzilor ( acum mâncarea se livrează și la domiciliu), bucătăria a fost mărită și adaptată noilor provocări venite din partea clienților. Mai mult, și în meniu sunt noutăți!
Cupa EHF: Gloria Bistrița – Odense Handbold 25-23 (13-12): O victorie cât toată Liga Florilor ianuarie 26, 2020 - Gloria Bistrița nu a cedat niciun centrimetru pătrat din terenul Sălii Polivalente în această seară, jucându-și până la fluierul final șansele de-a continua în Cupa EHF, chiar dacă acestea păreau mici.