SUPERB: Mergeți la Tihuța Retreat dacă vreți să vă bucurați de zăpadă, mâncare bună și oameni faini

SUPERB: Mergeți la Tihuța Retreat dacă vreți să vă bucurați de zăpadă, mâncare bună și oameni faini

Dacă aveți poftă de o bulgăreală sănătoasă în zăpadă, de un săniuș, de un vin cald savurat într-un peisaj de iarnă de basm, musai să urcați în acest weekend în Tihuța, iar noi vă recomandăm să mergeți direct la oamenii faini adunați în jurul proiectului Tihuța Retreat. E altceva și garantăm că o să ne mulțumiți pentru pont! Copiii au unde se da cu sania, iar voi puteți mânca bine și sănătos (mâncăruri gătite doar cu ingrediente locale). Dacă vreți să și înoptați la ei, ați face bine să vă rezervați o cameră, nu au foarte multe disponibile.

Iarna nu a fost prea generoasă cu noi în acest sezon, dar la Tihuța s-a instalat confortabil. Iar la Tihuța Retreat e parcă și mai frumoasă. Și știți de ce?! Pentru că s-au adunat acolo câțiva tineri entuziaști care vor să spună o altfel de poveste în turismul local. Bucuria lor e să vadă turiștii care le trec pragul încântați, relaxați, veseli și fericiți.

Iar pentru asta au creat o atmosferă aparte, prietenoasă, iar în restaurantul de familie deschis doar în weekend vă puteți răsfăța cu preparate gătite cu drag, din ingrediente locale, că da, susțin economia locală și prin fapte, nu doar din vorbe.

Dacă vreți să-i cunoașteți puteți profita de ultimul weekend din vacanța copiilor și să-i scoateți la zăpadă, în Tihuța. În apropierea Tihuța Retreat este un derdeluș unde se pot bucura de zăpadă cât vor, pe sănii sau colaci de zăpadă, iar voi puteți sporovăi cu prietenii cu un pahar de vin fiert, iar în fața butoiului cu lemne altcumva va curge timpul și doar foamea o să vă facă să vă doriți să intrați în restaurant.

Cei care au mâncat aici spun că burgerii lor sunt de vis și că dau dependență, așa că veți reveni aici, să-i mâncați din nou. La fel de lăudate sunt și coastele făcute după o rețetă secretă, care le dau o savoare aparte. Meniul este mult mai vast, dar va trebui să îl descoperiți singuri. Noi vă mai spunem doar că la desert puteți încerca un tiramisu demențial, un cheesecake făcut cu generozitate, iar de papanași am aflat doar că sunt “bestiali”. Trebuie să știți că tot ceea ce mâncați este făcut în bucătăria proprie, inclusiv chiflele burgerilor sau carnea din care sunt făcuți.

Vă reamintim că deocamdată restaurantul, un proiect de familie, este deschis doar în weekend, dar cazarea și barul vă sunt la îndemână tot timpul anului. Dacă vreți să rămâneți în legătură cu tinerii frumoși din spatele proiectului Tihuța Retreat, a căror poveste o să v-o spunem în curând, musai să dați un Like paginii lor de Facebook Tihuța Retreat și n-o să ratați nicio noutate, ofertă sau supriză pe care v-o pregătesc. 

Cum ajungeți la ei?! Simplu! Sunt chiar la intrarea pe drumul spre Ciosa, care vă ducea și la Festivalul Usturoiului. Au o parcare încăpătoare și toată bunăvoința din lume ca voi să vă simțiți mai bine decât acasă. 

 

Cum au ajuns persoanele cu handicap de la taxe 0 la gunoi, la preț întreg ianuarie 21, 2020 - Bistrițenii plătesc, din această lună, suma integrală pentru serviciul de salubritate. Asta deoarece Primăria nu mai subvenționează, cel puțin momentan, din bugetul municipiului. Persoanele cu handicap își amintesc de perioada în care plăteau 0 lei pentru aceste servicii. S-ar mulțumi și cu o reducere de 50 la sută...
Rostul de dimineață: Dacă iarna e în toi, nici primăvara nu poate fi prea departe… ianuarie 21, 2020 - În timp ce Bistrița zace copleșită de cerul plumburiu și mohorât, departe de lumea dezlănțuită, pe crestele Munților Rodnei primăvara își face loc cu coatele iar peisajele îți taie respirația…!
SCHIMBĂRI DE PROPORȚII! Jandarmii ar putea dispărea din orașe. Ce se va întâmpla cu ei: ianuarie 21, 2020 - Adevărul.ro a publicat un document în care se vorbește despre planurile pe care le are ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela pentru Poliție și Jandarmerie. Una dintre schimbările de proporții despre care se vorbește în document presupune dispariția jandarmilor din orașe. Ce se va întâmpla cu ei:
Maternik vs. școala din Șanț – conducerea unității mai bifează o victorie. Mesajul profesorului: „Nu pui mâna pe mine că eu te omor!” ianuarie 21, 2020 - Scandalul dintre profesorul de sport Vasile Maternik și conducerea unității de învățământ unde acesta predă este departe de a lua sfârșit. Ieri, profesorul a încercat din nou să se întoarcă în școală și a fost îndepărtat cu jandarmii, conducerea școlii mai bifând o victorie, folosindu-se de o prevedere din Legea Educației:
Aquabis: O stradă din Năsăud, fără apă potabilă astăzi ianuarie 21, 2020 - O stradă din Năsăud rămâne astăzi, 21 ianuarie 2020, fără apă potabilă pentru câteva ore – anunță Aquabis.
Carne de pasăre, dintr-o zonă cu gripa aviară, a ajuns la noi în județ! ianuarie 21, 2020 - Peste 17.000 de kilograme de carne de curcan din Ungaria a ajuns în 26 de județe ale țării. Aceasta provine dintr-o zonă cu restricție, din cauza gripei aviare. Se pare că în Bistrița-Năsăud nu s-a mai găsit niciun kilogram de carne de curcan, aceasta fiind cel mai probabil deja achiziționată.
FOTO: Pârtia Cocoș a devenit sursă de inspirație pentru artiști ianuarie 20, 2020 - Pârtia Cocoș a devenit sursă de inspirație pentru artiștii din Bistrița. „Este o lucrare specială care are toate șansele să devină piesă de muzeu! Este chiar pârtia de schi în miniatură… De fapt Dumnezeu a făcut-o, eu doar am văzut-o și i-am dat viață”, ne-a explicat Sorin Tisa, artistul care a conceput-o.
Crește ajutorul de deces! Aproape 5500 lei pentru pensionari și asigurați ianuarie 20, 2020 - E publicat în Monitorul Oficial, că de luna aceasta, ajutorul de deces crește. Pensionarii și asigurații vor primi aproape 5.500 lei. Rudele acestora vor primi o indemnizație de peste 2.700 lei.
Patru minori găsiți de polițiști, în weekend! O fată n-a mai vrut acasă! ianuarie 20, 2020 - Poliția bistrițeană a fost alertată cu privire la dispariția a patru copii minori, din care trei din Centre de plasament. O adolescentă nu a mai vrut înapoi acasă.
Un maramureșean și-un bistrițean, reținuți de polițiști! Unul pentru tâlhărie, altul c-a făcut accident! ianuarie 20, 2020 - În acest weekend, polițiștii au reținut doi tineri. Unul din Ruscova, altul din Bistrița. Unul a intrat cu mașina, rupt de beat, într-o poartă. Altul, pentru tâlhărie calificată. Ambii au ajuns în fața instanței de judecată:
VIDEO Cum au înțeles bistrițenii să selecteze gunoiul? Ce „se ascunde” în pubelele dedicate reciclabilelor ianuarie 20, 2020 - Haine, deșeuri menajere și orice altceva ! Asta au găsit reprezentanții ADI Deșeuri în containerele semi-îngropate dedicate deșeurilor reciclabile. Agenția atrage atenția că așa nu facem altceva decât să „contaminăm” deșeurile reciclabile, care nu mai pot fi refolosite ulterior.
Stewo Plastic Prod Năsăud caută un inspector resurse umane! Amicii Building angajează ingineri! ianuarie 20, 2020 - Amicii Building caută pentru angajare șoferi categoria B și C+E! De asemenea, firmele din Bistrița caută farmacist, economist, ajutor de bucătar, ingineri sau agent de vânzări. Află ce avantaje și beneficii primești în schimb:
FOTO/VIDEO – MODELZO: 1 + 1 GRATIS! Rămâne cum s-a stabilit ianuarie 20, 2020 - Este mijlocul sezonului rece și încă există atâtea piese vestimentare pe care ai dori să le încerci în peisajul de basm. La Modelzo, poți face o achiziție extraordinară. La un produs cumpărat, primești unul gratis! Așa că poți avea un outfit diferit pentru fiecare zi de iarnă! Rămâne cum s-a stabilit!
PERFORMANȚĂ! De ziua sa și-a făcut cadou al 10-lea titlu de campion național la GO ianuarie 20, 2020 - Unul dintre frații Dobraniș, care au pus Bistrița pe harta națională a GO-ului și România pe cea internațională, a reușit performanța de a-și face cadou de ziua sa al 10-lea titlu de campion național la sportul minții.
FOTO: Bistrițenii au luat cu asalt pârtia Cocoș, în weekend! ianuarie 20, 2020 - Municipalitatea a deschis Pârtia Cocoș, doar parțial. Cu toate acestea, sute de bistrițeni s-au înghesuit în acest weekend să testeze cei 300 m de pârtie. CÂȚI au fost în primele zile: