20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

1 IUNIE de poveste la Baloane de Poveste, cu Minnie, Mickey, Marshall și Chase

Copilașii își pot întâlni, de Ziua lor – 1 iunie – personajele preferate din desenele animate Minnie, Mickey, Marshall și Chase, evident, la magazinul Baloane de Poveste, care an de an le pregătește tot felul de surprize de ziua lor. Anul acesta, inclusiv prăjiturele făcute de mâini pricepute, cu ingrediente și gust de „acasă”.

Ziua de 1 iunie se apropie, iar cei micuți își pot vedea visul cu ochii, adică o întâlnire cu personajele adorate din desenele animate favorite.  Joi, 1 Iunie, patru personaje îndrăgite de copilași vor poposi, de ziua lor, la magazinul Baloane de Poveste.

În prima parte a zilei, între orele 10.00 – 13.00, Minnie și Mickey își vor aștepta micuții fani pentru poze și distracție. În a doua parte a zilei, de la ora 16.00 la 19.00, vor veni doi dintre îndrăgiții cățeluși din Patrula Cățelușilor. Mai exact, Marshall și Chase îi vor aștepta pe cei mici să le povestească despre cum e viața de erou.

Intrarea este gratuită și o să aveți parte și de o surpriză din partea noastră!” – ne-au transmis reprezentanții magazinului Baloane de Poveste, un loc care aduce bucurie și multă culoare la fiecare eveniment unde în centrul atenției este un copil, fie că e vorba de o aniversare, de un botez sau o petrecere dedicată celor mici.

Zilei de 1 Iunie din acest an i s-a dedicat o ediție specială, în care baloanele vor aduce zâmbete vesele, ca de fiecare dată.

Dragi părinți, în 1 iunie, sunteți așteptați alături de cei mici la „Baloane de Poveste”.
Magazinul se află pe str. Cerbului, nr. 21, lângă English House.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.