20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Pista de biciclete de pe strada Subcetate, spartă!

Bistrițenii care au tranzitat azi strada Subcetate au văzut că pista de biciclete este toată spartă. Conform municipalității ar fi vorba de lucrări autorizate.

Zilele trecute, Bistrițeanul.ro vă prezenta două cazuri de persoane accidentate din cauza gropilor apărute în pistele de biciclete.

Accidente unul după altul pe pistele de biciclete cu „capcane” nesemnalizate

Astăzi, cei ce au tranzitat strada Subcetate au văzut că pistele sunt sparte. În mediul online au circulat tot felul de variante pentru ceea ce s-a întâmplat. Conform municipalității, ar fi vorba de lucrări autorizate.

E vorba de lucrări de relocare a țevilor de gaz. Cei de la DIANOVA au cerut să reloce țevile de gaz, care se aflau sub piste, spunând că nu e bine să fie așa. Au primit autorizație și de la noi, de la Primărie, și de la CML – pentru că e proiectul lor.

Și au promis că vor readuce zona la starea inițială, odată ce finalizează lucrările. Deci e intervenția lor!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Liviu Creminea, șeful DSP Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Pe bune??? Reloca țevile de gaz de sub pistele de biciclete? Și unde le muta? Sub strada???
    Eu cred ca asfaltul roșu de pe piste nu mai e la moda! Este scos și se va înlocui cândva cu asfalt galben!!!🤣🤣🤣

  2. Normal că CML sa zică da, doar beneficiar e primaria Bistrita, ei dau bani ei vor receptiona lucrarea…interesant va fi dacă se va asfalta toată pista adica se va reauduce la statea initiala sau se vor face doar plombe…..pe un proiect nefinalizat finantat de UE…culmea va fi ca limbricii din primaria Bistrita o va recepriona și plimbata și atunci noi v-a trebui sa sesizam Prchetul European pentru fraudarea fondurilor europene!! Sa vina Codruța sa-i salte pe toți în frunte cu acest Creminea și cu Turc !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!