11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

Pista de biciclete de pe strada Subcetate, spartă!

Bistrițenii care au tranzitat azi strada Subcetate au văzut că pista de biciclete este toată spartă. Conform municipalității ar fi vorba de lucrări autorizate.

Zilele trecute, Bistrițeanul.ro vă prezenta două cazuri de persoane accidentate din cauza gropilor apărute în pistele de biciclete.

Accidente unul după altul pe pistele de biciclete cu „capcane” nesemnalizate

Astăzi, cei ce au tranzitat strada Subcetate au văzut că pistele sunt sparte. În mediul online au circulat tot felul de variante pentru ceea ce s-a întâmplat. Conform municipalității, ar fi vorba de lucrări autorizate.

E vorba de lucrări de relocare a țevilor de gaz. Cei de la DIANOVA au cerut să reloce țevile de gaz, care se aflau sub piste, spunând că nu e bine să fie așa. Au primit autorizație și de la noi, de la Primărie, și de la CML – pentru că e proiectul lor.

Și au promis că vor readuce zona la starea inițială, odată ce finalizează lucrările. Deci e intervenția lor!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Liviu Creminea, șeful DSP Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Pe bune??? Reloca țevile de gaz de sub pistele de biciclete? Și unde le muta? Sub strada???
    Eu cred ca asfaltul roșu de pe piste nu mai e la moda! Este scos și se va înlocui cândva cu asfalt galben!!!🤣🤣🤣

  2. Normal că CML sa zică da, doar beneficiar e primaria Bistrita, ei dau bani ei vor receptiona lucrarea…interesant va fi dacă se va asfalta toată pista adica se va reauduce la statea initiala sau se vor face doar plombe…..pe un proiect nefinalizat finantat de UE…culmea va fi ca limbricii din primaria Bistrita o va recepriona și plimbata și atunci noi v-a trebui sa sesizam Prchetul European pentru fraudarea fondurilor europene!! Sa vina Codruța sa-i salte pe toți în frunte cu acest Creminea și cu Turc !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...