11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

AJOFM a reușit să-și termine sediul și se mută în casă nouă

La ani buni de la debutul lucrărilor la sediul de pe strada Lalelelor, AJOFM reușește să se mute în casă nouă. Sediul a costat peste 5 milioane de lei și vine să rezolve problema de spațiu cu care se confrunta instituția.

Începând cu data de 1 iunie, cei care au treabă la AJOFM îi vor găsi pe funcționarii instituției pe strada Lalelelor. AJOFM reușește să se mute în propriul sediu, la care se lucrează de un deceniu.

Clădirea a costat 5 milioane de lei, iar lucrările au început în urmă cu ani buni și au fost abandonate de mai multe ori, din lipsă de fonduri. Noul sediu are un regim de înălțime P+ 1 etaj și o suprafață utilă de 1.600 de metri pătrați. În total, la parter și etaj, vot fi amenajate 14 birouri cu suprafețe cuprinse între 16 și 25 de metri pătrați.

În clădire vor mai funcționa un atelier pentru comerț și unul pentru cosmetică, dar și unul pentru bucătărie și altul pentru coafor. Sunt prevăzute și 4 săli de cursuri și o terasă.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...