22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

AJOFM a reușit să-și termine sediul și se mută în casă nouă

La ani buni de la debutul lucrărilor la sediul de pe strada Lalelelor, AJOFM reușește să se mute în casă nouă. Sediul a costat peste 5 milioane de lei și vine să rezolve problema de spațiu cu care se confrunta instituția.

Începând cu data de 1 iunie, cei care au treabă la AJOFM îi vor găsi pe funcționarii instituției pe strada Lalelelor. AJOFM reușește să se mute în propriul sediu, la care se lucrează de un deceniu.

Clădirea a costat 5 milioane de lei, iar lucrările au început în urmă cu ani buni și au fost abandonate de mai multe ori, din lipsă de fonduri. Noul sediu are un regim de înălțime P+ 1 etaj și o suprafață utilă de 1.600 de metri pătrați. În total, la parter și etaj, vot fi amenajate 14 birouri cu suprafețe cuprinse între 16 și 25 de metri pătrați.

În clădire vor mai funcționa un atelier pentru comerț și unul pentru cosmetică, dar și unul pentru bucătărie și altul pentru coafor. Sunt prevăzute și 4 săli de cursuri și o terasă.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.