0.4 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

1 Martie: Un mărțișor pentru Vlăduț, în fiecare buchet de la Euforia Floral Boutique

De 1 Martie obiceiul e ca fetele să dea mărțișoare la băieți. Vlăduț, băiețelul ce luptă cu leucemia va primi un mărțișor mai special. Voi cumpărați flori de la Euforia Floral Boutique și o parte din banii încasați ajung la el.

Mărțișorul este un simbol al renașterii, al vieții și al bucuriei. Și aduce zâmbete și sperață celor ce-l primesc.

Cei de la Euforia Floral Boutique vor să ofere de 1 Martie un mărțișor mai special, unui copil extraordinar. Mai exact, vor să-i ofere ceva aparte lui Vlăduț, băiețelul ce luptă cu leucemia.

Despre Vlăduț, Bistrițeanul.ro v-a scris în repetate rânduri, și mai ales în campania de Crăciun. Iar dacă vă întrebați ce mai face, TREBUIE să știți că merge spre bine.

Vlăduț merge în picioare! Asta după ce o perioadă lungă de timp în care nu a stat decât în pat. Mănâncă, se joacă, doarme! Merge spre bine. Boala e în remisie. Și puncțiile au ieșit foarte bine”, ne-a spus Mona Urian, în timp ce Vlăduț striga din toți plămânii să nu uite să ne spună că merge în picioare.

Mai urmează o perioadă de mers la Cluj, tot la o săptămână, pentru citostatice. Apoi, vor urma șase săptămâni de stat în spitalul din Cluj pentru ultima tură de citostatice. Și dacă totul merge bine, așa cum spun doctorii, atunci vor urma doi-trei ani de tratament medicamentos, cu analize periodice.

Toate acestea costă bani: deplasarea la Cluj, Vlăduț neputând fi transportat cu mijloc de transport în comun, iar familia Urian nu dispune de mașină proprie, statul acolo, și toate cele necesare pe perioada tratamentului.

Tocmai de aceea, cei de la Euforia Floral Boutique vor să-i ofere ca și mărțișor, un mănunchi de… bani. Din partea lor, și a voastră, a tuturor.

Cum? Voi cumpărați de 1 Martie buchete de flori de la Euforia Floral Boutique, din incinta Kauflandului de Jos, iar 5 la sută din încasările acelei zile ajung la Vlăduț.

De 1 martie, haideți să oferim un mărțișor special pentru Vlăduț! Euforia Floral Boutique pregătește cele mai extraordinare buchete, voi le cumpărați, iar Vlăduț e ajutat să-și plătească cele necesare pentru a învinge leucemia!

Dacă totuși nu reușiți să ajungeți pe la Euforia Floral Boutique, dar vreți să-i oferiți un ”mărțișor” lui Vlăduț, o puteți face AICI:

Artimona Valentina Urian – cont deschis la Banca Transilvania

RO45BTRLRONCRT0293868301 – cont în RON

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...