0.3 C
Bistrița
marți, martie 19, 2024

Au vrut să împartă cu semenii lor pasiunea pentru călătorii și s-au alăturat proiectului Poarta Transilvaniei

Proiectul Poarta Transilvaniei atrage din ce în ce mai mulți aliați ai ideii de promovare a meleagurilor bistrițene. Cinci  pasionați de drumeții au dobândit statutul de ghid voluntar. Află cine sunt:

Zilele trecute, alți cinci pasionați de drumeții au fost primiți în proiectul Poarta Transilvaniei și îi vor ajuta pe turiști să descopere Bistrița-Năsăud. Experiența i-a ajutat să cunoască în detaliu locurile de poveste ale județului nostru.

S-au înscris în proiect  pentru că și-au dorit să împartă cu semenii lor dragostea față de natură și să facă mai ușor accesul turiștilor la frumusețile locurilor din județul nostru. Potrivit site-ului de promovare a proiectului, cei mai nou sosiți în echipa de voluntari sunt: Cretescu Dan Ioan, Pop Lucian Daniel, Tarca Bogdan, Deac Cristian Marius și Nistor Octavian.

Cretescu Dan Ioan – ghid acreditat – ghid național

  • Asigură asistența turistică pe teritoriul național și în străinătate. Are o experiență de aproape 35 ani în domeniu. În ultimii 7 ani a făcut zeci de tururi în Transilvania cu turiști străini în principal și cu turiști români în pandemie. În prezent este și local guide of Google Maps.
  • Locația Ghidului: București. Adresa de e-mail: [email protected],  număr de telefon: 0751/200.910
  • Pentru mai multe informații accesați link-ul: https://www.facebook.com/cretescu.danioan/about

Pop Lucian Daniel – ghid voluntar- ghid montan

  • Experiență montană foarte mare, datorită faptului că știe foarte bine toate traseele turistice și montane, din România. Practică drumenții montane de câțiva ani buni.
  • Locația ghidului: Bistrița-Năsăud
  • Adresă de e-mail: [email protected], număr de telefon: 0749/855.888
  • Pentru mai multe informații accesați link-ul: https://www.facebook.com/luciandaniel

Tarca Bogdan – ghid voluntar- ghid montan, drumeție montană

  • Acum 3 ani a pus bazele comunității “Amatori de munte” și a organizat excursii în natură cu grupuri de la 10 la 40 de persoane. A început sa facă expediții individuale și în grupuri mici de la vârsta de 14 ani.
  • Locația Ghidului: Bistrița-Năsăud
  • Adresa de e-mail: [email protected], număr de telefon: 0741/244.132
  • Pentru mai multe informații accesați link-ul: https://www.facebook.com/amatoridemunte/

Deac Cristian Marius – ghid voluntar- ghid montan, drumeție montană

  • Este absolvent al Facultății de Geografie turism Babeș Bolyai Bistrița, vorbitor de limba engleză, pasionat și iubitor de munte, natură și drumeții, cunoscător, drumeț și alergător montan. Colaborator cu Tășuleasa Social (Via Maria Teresia, Via Transilvanica). De aproximativ 7/8 ani ghid montan particular în județul nostru.
  • Locația ghidului: Bistrița-Năsăud
  • Adresa de e-mail: [email protected], număr de telefon: 0749/067.002
  • Pentru mai multe informații accesați link-ul: https://www.facebook.com/cristian.deac.5

Nistor Octavian – ghid voluntar- ghid montan, drumeție montană

  • Are peste 15 ani de mers pe munte , a fost voluntar la Administraţia Parcului Naţional Munţii Rodnei , este pasionat de speologie, mountainbike și nu în ultimul rând de fotografie. În plus mai are un curs de prim ajutor.
  • Locația Ghidului: Bistrița-Năsăud
  • Adresa de e-mail: [email protected], număr de telefon: 0767/773.171
  • Pentru mai multe informații accesați link-ul: https://www.facebook.com/Grizzlytavy sau http://nistor13.blogspot.com/?m=1

Oricine dorește să facă parte din această listă, se poate înscrie, trimițând un mail la adresa: [email protected].

Lista, ca și Poarta Transilvaniei, vă este mereu deschisă. Când alegeți să călătoriți în Poarta Transilvaniei, mai ales pe munte, nu ezitați să contactați Serviciul Public Județean Salvamont Bistrița-Năsăud– 0726686789.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alegerea Ideală pentru Spălarea Eficientă a Hainelor: Mașina de Spălat Rufe Beko

Beko, unul dintre liderii mondiali în industria electrocasnicelor, oferă o gamă variată de mașini de spălat rufe proiectate pentru a satisface nevoile diverse ale consumatorilor.

Ofertă specială Škoda Fabia Essence 1.0 MPI, cu un avantaj client de 1.262 EURO

Profită acum de oferta limitată de la Materom Automotive și fii gata să te îndrăgostești de condusul unei Škoda Fabia Essence! Acum, și cu un avantaj client de 1.262 EURO*(TVA inclus).

Lemon Print angajează Designer grafic, Sanovil caută economist: Noi locuri de muncă, în Bistrița

Lemon Print Bistrița are nevoie de un designer grafic, iar Patiseria Presto angajează vânzătoare. Se caută consilier juridic, inginer metalurg, lăcătuș mecanic și șoferi profesioniști camion.