21.9 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

Ce spune funcționarul din Primăria Bistrița despre acuzația de lovire care i se aduce:

Un cetățean care a mers, în urmă cu o săptămână, la Direcția de Servicii Publice să depună o cerere susține că a fost agresat de unul dintre funcționarii instituției. Funcționarul însă susține că lucrurile nu stau deloc așa, în ciuda faptului că la IPJ BN a fost înregistrată o plângere penală.

Incidentul a avut în urmă cu o săptămână, la sediul Direcției de Servicii Publice. Bistrițeanul agresat susține că a mers la instituție să depună o cerere, însă un funcționar l-a acuzat că semnăturile din document sunt false. Între cei doi a avut loc un schimb de replici, cetățeanul reproșându-i funcționarului inclusiv că nu purta masca de protecție.

Bistrițeanul susține că lucrurie au degenerat, iar funcționarul Dionisie Bondane a ridicat mâna să-l lovească în zona capului. Acesta ar fi reușit să bareze lovitura cu brațul. Ulterior, funcționarul n-a mai recunoscut că l-ar fi lovit pe cetățean, deși acesta era însoțit de un vecin care a văzut scena de pe scări. Întreaga poveste o puteți citi AICI.

Totul s-a terminat cu o plângere la poliție, pentru loviri și alte violențe. Funcționarul acuzat de agresiune are o cu totul altă variantă. Acesta susține că era în afara orelor de program și că a venit la colega care asigura permanența să discute cu ea. Între timp pe holul instituției a apărut cetățeanul respectiv. Funcționarul spune că nu l-a lovit pe cetățean, ci doar i-a arătat un semn cu mâna…

„Eu eram în afara orelor de program. Am venit să discut cu colega și între timp apare individul. Începe să o chestioneze pe colega care era aici că de ce nu mai e nimeni la birouri. A început să ridice vocea. A început să ridice vocea mai tare. Am făcut un gest cu mâna cum faci la copii: ați înțeles să nu mai ridicați vocea? El a interpretat că vreau să dau în el. Defapt el m-a lovit peste mână”, povestește Dionisie Bondane.

Mai mult, funcționarul susține că totul a fost premeditat, la scurt timp cetățeanul chemându-și vecinul care aștepta pe scări și spunându-i că a fost lovit.

Șeful DSP își susține angajatul…

Dionisie Bondane are și susținerea șefului său Ioan Crețiu. Acesta spune că funcționarul respectiv, inginer de meserie, este foarte calm, „slăbuț și micuț” și că n-ar fi putut să îl agreseze pe cetățeanul respectiv.

Ioan Crețiu recunoaște însă că cetățeanul respectiv i-a trecut pragul de mai multe ori și spune că acesta era de fiecare dată agresiv verbal. Ba mai mult, îl acuză pe bistrițean că îl denigrează constant în spațiul virtual.

„Mă pregătesc să îl dau în judecată pe acest individ, deja mi-am angajat avocat. Domnul respectiv a fost aici la noi și a început să strige prin sediul direcției să îi spună colegului unde sunt colegii. La noi la 15:30 se termină programul…Acest domn a avut treabă cu mine de foarte multe ori. Postează pe Facebook tot felul de chestii. M-a făcut baron local și în toate felurile”, spune Ioan Crețiu.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. pai normal ca cetateanul e vinovat si e al drakului de nesimtit!!!!
    Cum sa ridici domle vocea la cei care se cred ZEI!!! si la ei in casa!!!!
    Cine esti tu, un putoi de muritor de rand sa-i iei pe ei la rost ca de ce nu-s la serviciu, ca de ce n-au masca, ca de ce nu rezolva problemele urbei, ca de ce nu-si fac treaba???!?!??!??!?
    Acolo trebuie sa te duci cu caciula in mana framantand-o!!!, cu miloaga, sa nu faci un pas pana nu ti se spune, sa calci incet si sigur ca un cadilac in asa fel sa nu scartaie parchetul!!!! Si in acest fel poate li s-or face intr-un final mila de tine si ti-or arunca o privire!!!
    Totusi, una peste alta, domnii astia 2, angajatul si seful trebuie suspendati din functii macar pana se finalizeaza ancheta, pentru constientizare macar sa revin putin cu picioarele pe pamant!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...