8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

40 de tone de gunoaie, adunate într-o singură zi, de peste 900 de voluntari

Nu mai puțin de 40 de tone de deșeuri au adunat bistrițenii în data de 18 septembrie, în cadrul proiectului Let`s Do It, România!  900 de voluntari au răspuns afirmativ invitației și au adunat peste 2.000 de saci cu deșeuri.

Sâmbătă a fost ziua curățeniei. Nu mai puțin de 900 de voluntari au răspuns afirmativ invitației de a curăța județul, lansată de cei de la Let`s Do It, România! 40 de tone de deșeuri au fost adunate din zonele naturale ale județului.

Au participat unități școlare, Direcția Silvică Bistrița-Năsăud care a igienizat zonele Dorolea și Coldău, Administrația Parcului Național Munții Rodnei, care au igienizat râurile Anieș și Cormaia sau asociația Ruralis, care s-a concentrat pe malurile râului Bistrița-Ardeleană.

„Splendidele zone naturale ale județului au fost eliberate de peste 40 de tone de deșeuri, în mare parte deșeuri istorice (mai vechi de un an) care au fost cartate cu ajutorul aplicației Trash Out, pe parcursul ultimilor 3 ani. Cu ajutorul volunarilor au continuat activitățile de cartare (identificare a mormanelor de deșeuri) astfel că alte peste 50 de mormane de deșeuri au apărut pe Harta Deșeurilor prin aplicația TrashOut”, transmit organizatorii Let`s Do It, România!

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: