13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

444 de persoane s-au vaccinat, din mașină, la campania drive-thru

444 de persoane s-au imunizat ieri, împotriva Covid-19, în cadrul ultimei campanii de tip drive-thru. Aceasta a fost organizată de Primăria Bistrița și s-a desfășurat în parcarea supermarketului Selgros.

Nu mai puțin de 444 de persoane au profitat de campania de vaccinare de tip drive-thru. Aceasta s-a desfășurat ieri, pe tot parcursul zilei, în parcarea supermarketului Selgros.

Este al doilea weekend când autoritățile locale și județene le propun bistrițenilor să se imunizeze chiar din mașină.

Săptămâna trecută, peste 1.000 de persoane au profitat de prima campanie de acest gen desfășurată în apropierea unui centru comercial. În prima zi au fost vaccinate 492 de persoane, iar a doua 576.

Cei care s-au vaccinat weekendul trecut sau ieri vor putea face rapelul tot într-o campanie de acest gen. De asemenea, mai au posibilitatea să își facă a doua doză la unul dintre centrele din județ.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: