-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Miercuri, 6 septembrie, în Bistrița și localitățile componente se colectează sacul albastru pentru deșeurile din hârtie/carton

Miercuri 06 septembrie 2023 se colectează sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton în Bistrița și în localitățile componente, ne reamintește ADI Deșeuri BN.

Colectarea deșeurilor din hârtie și carton în Bistrița și localitățile componente, începe miercuri, 6 septembrie, prin colectarea sacului albastru.

Programul de colectare va începe la ora 8.00 pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei.

Având în vedere acest fapt, este posibil ca – pe anumite trasee – mașina de colectare să ajungă după-masă sau seara.

Dacă aveți o cantitate mai mare de deșeuri reciclabile din hârtie / carton, puteți să depuneți aceste deșeuri în saci transparenți. Operatorul de salubritate Supercom va ridica aceste deșeuri în programul de colectare de miercuri!

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare.

Vă rugăm să respectați programul de colectare și să NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul verde.

Miercuri 06 SEPTEMBRIE 2023 se colectează STRICT deșeurile reciclabile din hârtie / carton”, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Noul program de colectare pentru fiecare localitate din județ se poate consulta pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.