10.7 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Hai la YOLO Day – Bună stare prin mișcare, joi, în Parcul Mare!

Zumba, Body Fit, Circuite, Pilates? Ai vrea să faci mișcare, dar nu știi ce ți se potrivește? Hai la YOLO Day – Bună stare prin mișcare, joi, în Parcul Mare, să faci cunoștință cu instructorii YOLO Studio Bistrița și să participi, GRATUIT, la clasele demonstrative.

Pe data de 7 septembrie, între orele 18:00 – 20:00, te invităm să faci mișcare alături de noi în Parcul Municipal Regele Mihai I, lângă foișor.  Evenimentul se adresează copiilor, adolescenților și adulților care doresc să încerce clasele demonstrative (gratuite) alături de instructorii YOLO. Este momentul perfect de a vedea ce cursuri putem oferi în cadrul studioului nostru, de a ne cunoaște și a-ți face o părere ce ar fi potrivit pentru tine„, anunță Roxana Lăpuște, coordonatoarea YOLO Studio Bistrița.

Pentru a participa la clasele demonstrative aveți nevoie de echipament de sport sau haine lejere, pentru a vă putea mișca în voie alături de instructorii YOLO.

„Așteptăm susținerea ta și dacă dorești doar să privești„, a mai spus Roxana Lăpuște.

La YOLO Studio Bistrița puteți opta pentru:

Clase copii: Balet, Majorete, Fit Kids, Dans modern

Clase adolescenți și adulți: Zumba, Body Fit, Circuite, Pilates

Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon +40 (771) 516 392.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!