17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Hai la YOLO Day – Bună stare prin mișcare, joi, în Parcul Mare!

Zumba, Body Fit, Circuite, Pilates? Ai vrea să faci mișcare, dar nu știi ce ți se potrivește? Hai la YOLO Day – Bună stare prin mișcare, joi, în Parcul Mare, să faci cunoștință cu instructorii YOLO Studio Bistrița și să participi, GRATUIT, la clasele demonstrative.

Pe data de 7 septembrie, între orele 18:00 – 20:00, te invităm să faci mișcare alături de noi în Parcul Municipal Regele Mihai I, lângă foișor.  Evenimentul se adresează copiilor, adolescenților și adulților care doresc să încerce clasele demonstrative (gratuite) alături de instructorii YOLO. Este momentul perfect de a vedea ce cursuri putem oferi în cadrul studioului nostru, de a ne cunoaște și a-ți face o părere ce ar fi potrivit pentru tine„, anunță Roxana Lăpuște, coordonatoarea YOLO Studio Bistrița.

Pentru a participa la clasele demonstrative aveți nevoie de echipament de sport sau haine lejere, pentru a vă putea mișca în voie alături de instructorii YOLO.

„Așteptăm susținerea ta și dacă dorești doar să privești„, a mai spus Roxana Lăpuște.

La YOLO Studio Bistrița puteți opta pentru:

Clase copii: Balet, Majorete, Fit Kids, Dans modern

Clase adolescenți și adulți: Zumba, Body Fit, Circuite, Pilates

Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon +40 (771) 516 392.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.