21.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Anul 2020, anul transformării unui punct termic din Beclean!

Începutul de an vine cu vești bune pentru cei din Beclean. Conform primarului, au fost semnate trei contracte. Unul dintre acestea privește transformarea unui punct termic. Clădirea va fi demolată și într-un an de zile se va schimba total. CE se va face în locul său și care sunt celelalte două proiecte:

Anul 2020 începe cu vești bune pentru cei din Beclean. Conform edilului, anul acesta va fi unul al transformărilor.

Prima transformare va fi a unui punct termic. Acesta va fi demolat și în 12 luni, în locul său, va apărea un bloc de locuințe.

A doua transformare se referă la Casa de Cultură „Liviu Rebreanu”.

Iar o transformare „de imagine” se referă la reabilitarea termică a blocurilor.

„Începem anul 2020 cu trei vești foarte bune pentru comunitatea noastră. Am semnat contractul de lucrări execuție pentru Blocul de locuințe sociale construit în locul fostului punct termic de pe strada Dobrogeanu Gherea, cu termen de execuție de 12 luni de zile, totodată am semnat și contractul de execuție și lucrări pentru Casa de Cultură «Liviu Rebreanu» și, de asemenea, s-a asigurat cofinanțarea pentru proiectul de reabilitare termică a blocurilor de locuințe din orașul nostru. Constructorul blocului social va demara de îndată primele lucrări prin demolarea punctului termic și pregătirea amplasamentului pentru șantier”, a scris Nicolae Moldovan pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: