16.7 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Verzii îl aruncă pe Dan Ciobănică în terenul alegerilor locale

Lansarea oficială a candidaturii lui Dan Dumitru Ciobănică va avea loc luni, 9 martie, la sediul verzilor bistrițeni.

Acolo, Marius Bălan și Compania, alături de prietenii lor din societatea civilă și pescărească, vor marca o bilă albă pentru verzii bistrițeni încă „despărțiți” politic de ecologiști: o candidatură care deschide altfel porțile politice.

Cu siguranță că, Dan Ciobănică nu este un om politic, doar că, faptul de-a fi jucat fotbal, mai pe urmă a arbitrat în acest joc al orgoliilor, cât mai ales reușita din proiectul „Casa cu bere”, spune multe despre om. Am scris cu amiciție despre acest fapt, pentru că, în general, oamenii care fac sport și se implică în proiecte în care există și un gram de artă, fie ea și a conversației, merită acest lucru. Sigur, din punct de vedere politic, impactul asupra electoratului bistrițean, cosmopolit în anumite zone ale orașului, îl vom vedea la alegeri și pe timpul campaniei electorale, care, fie vorba între noi, a început demult. Șase pe un singur loc… La această oră, dacă luăm în calcul și candidatura Biancăi Pintea, numărul „primarilor” se ridică la șase. E vorba de: Cristian Niculae PSD, Ioan Turc PNL, Ionuț Simionca PMP, Călin Stan USR, Bianca Pintea Pro România și Dan Ciobănică Partidul Verzilor.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.