-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

VIDEO: Un muzician din Bistrița i-a impresionat până la lacrimi pe jurații de la Românii au talent! Alen Clay David a cântat în memoria soției sale

La cei 47 de ani ai săi, Alen Clay David a impresionat ieri seară până la lacrimi juriul și publicul faimoasei emisiuni Românii au Talent! Muzicianul din Bistrița a cântat în memoria soției sale, care s-a stins anul trecut, în urma unei boli necruțătoare…

Bunicul lui a fost evreu, scriitor de povești – de aici numele de David. Tatăl lui Alen călătorea foarte mult pe timpul comunismului și s-a gândit că Alen o să plece și el din România la un moment dat, așa că a decis să îi pună un prenume care să sune străin – a ales pentru el Alen Clay.

Ce moment, ce emoție! Am tot respectul pentru vocea și talentul tău…! Ai o voce extraordinară. S-a simțit toată durerea… Ești foarte foarte talentat… Superb!”, a recunoscut Andra.

Mihai Petre a recunoscut că este un act de mare curaj pentru muzicianul din Bistrița să împărtășească toate emoția cu publicul. Alen Clay David a trecut în etapa următoare a competiției.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/5uzcz7M4jc0″ /]

Nu este prima oară când Alen Clay David, ne impresionează. Detalii interesante despre muzician puteți reciti accesând linkurile de mai jos:

Alen Clay David: “Şi în muzică te poţi prostitua şi te poţi vinde foarte ieftin…”

VIDEO: Alen Clay David, bistriţeanul care a cântat în Elveţia, Turcia şi chiar Caraibe, a filmat primul său videoclip acasă, în Bistriţa-Năsăud

Show incendiar cu Alen David Clay la Vivi’s Cafe

Alen are un fiu de 20 de ani, două fetițe gemene în vârstă de opt ani și o altă fiică, pasionată și ea de muzică. Soția lui a murit pe 10 septembrie anul trecut, de cancer mamar. Era în stadiul 4 când a aflat diagnosticul. Deși Alen a plecat cu ea în afara României să o trateze, nu a supraviețuit.

Alen cântă de la șapte ani. Tatăl lui a fost saxofonist, cânta jazz, și de la el moștenește pasiunea pentru muzică. Stilul pop îl reprezintă cel mai bine pe Alen. 

Este mândru că a reușit să cunoască artiști consacrați și să cânte cu ei. L-a întâlnit pe Haddaway, care cântă hit-ul What is love. Alen cânta într-un hotel, se întâmpla prin 2010. Alen nici măcar nu știa că este Haddaway. Artistul de culoare a venit la el, au cântat în jur de 45 de minute, și apoi i-a spus o frază care i-a rămas și acum în minte lui Alen: „By the way, I’m Haddaway!”. Alen i-a dat replica: „That’s okay, I’m Alen Clay!”.

Tot așa, când cânta într-un hotel din Köln, cei de la Scorpions au venit la Alen după ce l-au auzit cântând la pian. Cu basistul polonez de la Scorpions, Pawel Maciwoda, Alen a stat o noapte întreagă de vorbă, la acesta în cameră. Basistul i-a propus lui Alen să facă parte din trupa pe care el o are – Stirwater – dar din păcate nu s-a mai concretizat nimic. 

Sursă & Video @ Pro TV / Românii au Talent

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: