16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

VEȘTI bune, tocmai de la Beclean: Bani pentru reabilitarea Școlii Gimnaziale „Grigore Silași”

Administrația din Beclean aduce o veste bună locuitorilor. S-au alocat fonduri europene pentru reabilitarea integrală a Școlii Gimnaziale „Grigore Silași”. În mesajul de anunț, primarul a subliniat ÎNCĂ un lucru extrem de important pentru beclenari:

Într-o perioadă în care suntem setați pe „primirea veștilor rele”, există totuși și vești bune.

Iar una dintre acestea vine de la administrația din Beclean. Un proiect important pentru comunitate a primit finanțare europeană.

„După toate veștile mai puțin bune din ultimele zile vă aduc și o veste bună! Am primit finanțare europeană pentru reabilitare totală și dotare a Școlii Gimnaziale «Grigore Silași» (sediul de pe strada Petru Maior – școala nouă), inclusiv curtea va putea fi modernizată și terenul de sport existent va fi teren sintetic de sport. Valoarea totală a proiectului este de 8 814 855 de lei, adică 1,8 milioane de euro”, a anunțat Nicolae Moldovan pe pagina sa de Facebook.

 

Primarul a ținut neapărat să mai sublinieze un lucru important pentru beclenari.

„În continuare, vă rog să fim cu toții foarte preventivi cu PROTEJAREA ÎMPOTRIVA TRANSMITERII VIRUSULUI! Sănătatea este cea mai importantă!”, a mai scris Nicolae Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: