12.3 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

TRANSMIXT: Autobuzele din transportul local NU sunt folosite în planul de mobilizare pentru situații de urgență

Compania de transport public local TRANSMIXT a transmis redacției Bistrițeanul.ro câteva clarificări referitoare la mijloacele de transport în comun care NU pot fi folosite la transportul celor care vin din străinătate, conform legii. Pentru aceste situații se vor folosi alte mașini.

„Transmixt Bistrița este parte a planului de mobilizare pentru situații de urgență iar la solicitarea autorităților va pune la dispoziția acestora mijloace de transport, altele decât cele din transportul public local.

Mașinile din transpotul public local sunt destinate exclusiv transportului public, NU pot fi folosite si nici NU vor fi folosite pentru transportul celor care vin din străinătate!

Așa cum v-am mai informat, toate mașinile companiei sunt dezinfectate zilnic cu substanțe biocide pe baza de clor și la fiecare capăt de traseu cu dezinfectant pe baza de alcool (etanol70%).

Sănătate multă, tuturor!

Conducerea Transmixt.”

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: