19.4 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

VIDEO: Poliția umblă pe străzi cerând bistrițenilor să rămână în case!

Odată cu intrarea în vigoare a noii ordonanțe, oamenii sunt rugați să rămână în case, pe timp de zi. Iar pe timp de noapte, ieșirile sunt interzise. Mașinile de poliție sunt prezente pe străzi, anunțând bistrițenii să stea în case, pentru siguranța lor!

Conform noii ordonanțe militare, în timpul zilei, în intervașul orar 06.00- 22.00, oamenilor le este recomandat să iasă doar pentru urgențe.

În timpul nopții, în intervalul orar 22.00 – 06.00, ieșirile sunt interzise! Exceptând urgențele, pentru care trebuie să se prezinte o declarație pe propria răspundere.

În urmă cu câteva minute, mașini ale poliției au putut fi văzute pe străzile orașului, cu semnalele luminoase aprinse, iar din magnetofon se anunța ca bistrițenii ”să rămână în case, pentru sănătatea și siguranța lor”.

[arve url=”https://youtu.be/HEo3PaFRNRc” /]

Astfel de imagini au fost surprinse și în timpul zilei în Beclean, dar și în mai multe comune.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: