8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Consilierii PNL își vor dona indemnizația: „Vom reuși să trecem și peste această urgie! Doar împreună”

Atât consilierii liberali din Consiliul Local, cât și cei din Consiliul Județean au decis să își doneze indemnizațiile. „Suntem într-o criză. Un impas din care putem ieși doar împreună. Să rămâi indiferent în fața problemelor celorlalți te-ar descalifica din poziția de OM”, consideră liberalii.

Acesta este și motivul pentru care vor renunța la bani și îi vor vira în contul deschis de Instituția Prefectului pentru oamenii aflați în nevoie.

Nu este vorba despre niciun fel de propagandă. Pur și simplu este nevoie. Vom dona indemnizația de consilieri pe toată perioada în care va ține pandemia – pentru cei aflați în dificultate. Venim în întâmpinarea propunerilor Prefecturii județului care a făcut un apel public în acest sens.

Nu este un titlu de glorie să donezi. În aceste momente grele este o necesitate, pentru ca toți să avem o șansă de a ieși la liman…”, consideră liberalii.

Membrii PNL din Consiliul Local și Consiliul Județean i-au provocat și pe ceilalți consilieri bistrițeni, indiferent de culoarea politică, să facă același gest.

Oamenii ne-au trimis în Consiliul Local și Consiliul Județean și trebuie să fim solidari cu ei în aceste momente grele. Vom reuși să trecem și peste această urgie! Doar împreună”, consideră liberalii. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: