-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

VIDEO: Poliția umblă pe străzi cerând bistrițenilor să rămână în case!

Odată cu intrarea în vigoare a noii ordonanțe, oamenii sunt rugați să rămână în case, pe timp de zi. Iar pe timp de noapte, ieșirile sunt interzise. Mașinile de poliție sunt prezente pe străzi, anunțând bistrițenii să stea în case, pentru siguranța lor!

Conform noii ordonanțe militare, în timpul zilei, în intervașul orar 06.00- 22.00, oamenilor le este recomandat să iasă doar pentru urgențe.

În timpul nopții, în intervalul orar 22.00 – 06.00, ieșirile sunt interzise! Exceptând urgențele, pentru care trebuie să se prezinte o declarație pe propria răspundere.

În urmă cu câteva minute, mașini ale poliției au putut fi văzute pe străzile orașului, cu semnalele luminoase aprinse, iar din magnetofon se anunța ca bistrițenii ”să rămână în case, pentru sănătatea și siguranța lor”.

[arve url=”https://youtu.be/HEo3PaFRNRc” /]

Astfel de imagini au fost surprinse și în timpul zilei în Beclean, dar și în mai multe comune.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.