8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

FOTO/VIDEO: Iarna se instalează din nou! Zăpadă viscolită în Pasul Tihuța!

Deși primăvara ar fi trebuit să își intre în drepturi, iarna se întoarce! În Pasul Tihuța ninge abundent și viscolește cu putere. S-a depus un strat consistent de zăpadă. Echipajele de deszăpezire au ieșit din nou pe șosea pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.

Pe DN17, în Pasul Tihuța se circulă în condiții de iarnă! Conform reprezentanților Instituției Prefectului și Inspectoratului de Poliție Județean, la această oră în Pasul Tihuța ninge abundent și viscolește cu putere. Mai multe utilaje acționează pentru de deszăpezire.

Polițistii Serviciului Rutier sunt în zonă, dirijează traficul rutier acolo unde este cazul și recomandă șoferilor să circule cu maximă prudență întrucât sunt porțiuni unde zăpada viscolită blochează partea carosabilă.

„Polițiștii vă recomandă să adaptați în permanență viteza la condițiile meteo și de drum și să folosiți, cu precădere, frână de motor. În condițiile date, o bună vizibilitate, prin curăţarea parbrizului, lunetei şi geamurilor laterale vă poate feri de evenimente nedorite. Totodată, este necesară echiparea corespunzătoare a autoturiamului, cu anvelope de iarnă și păstrarea unei distanţe suficient de mare faţă de vehiculele dinainte”, transmit reprezentanții IPJ BN.

 

Foto/Video @ IPJ BN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: