13.8 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO/VIDEO. Un tun de zăpadă va pulveriza dezinfectant pe toate străzile unei comune din județ

Locuitorii unei comune din județ se pot mândri cu măsuri de siguranță speciale: Primăria din localitate a montat dozatoare cu dezinfectant. Mai mult, are de gând să dezinfecteze străzile cu tunul. În centrul comunei există și un tunel de dezinfecție:

„Am luat toate măsurile necesare, pentru a opri pandemia noului coronavirus”, a subliniat primarul Valentin Grapini, la Bistrițeanul Live.

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul LIVE, edilul din Rodna a explicat ce măsuri s-au luat în localitatea sa.

Străzile comunei vor fi, în aceste zile, dezinfectate cu un tun închiriat care va pulveriza dezinfectant în toată comuna. La acesta se adaugă și mașina de pompieri care va circula pe străzi, pentru a le dezinfecta”, a povestit Valentin Grapini. 

[arve url=”https://youtu.be/uKN-Gdmm6j8 ” /]

Primarul a explicat că a achiziționat substanțe dezinfectante încă de acum trei săptămâni. „Am făcut prima dezinfecție cu o firmă de specialitate. Apoi am cumpărat și pentru voluntarii de la SVSU două automatizatoare, pentru a putea noi să intervenim de câte ori este nevoie. Substanța respectivă are efect timp de o lună de zile…

Sănătatea cetățenilor este mai presus de orice. Toate fondurile alocate unor evenimente precum Festivalul narciselor sau Zilele comunei Rodna au fost redirecționate”, a mai spus primarul din Rodna.

De asemenea, administrația a anulat evenimentele. Banii alocați inițial vor fi folosiți pentru măsuri de combatere a Coronavirusului.

Despre alte probleme administrative sau investiții din Rodna, aflați urmărind emisiunea, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F705074303632357%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: