10.4 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Încă un pompier de la Năsăud, confirmat pozitiv cu COVID-19

Nici o categorie a salvatorilor bistrițeni nu a scăpat fără personal infectat cu COVID-19. Încă un pompier de la Năsăud a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

Cadre medicale, personal auxiliar din unitățile medicale, polițiști, pompieri, jandarmi și angajați ai diferitelor instituții au fost infectați cu coronavirus.

Săptămâna trecută un pompier de la Năsăud a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Despre acest subiect puteți reciti în materialul de mai jos:

Un pompier de la Năsăud, depistat cu COVID-19

Astăzi, Instituția Prefectului a raportat un al doilea pompier infectat cu coronavirus. Se pare că acesta a fost contact direct cu primul pompier depistat pozitiv.

În timpul intervențiilor pompierii au fost echipați corespunzător. Toți ceilalți colegi de pe tura de serviciu au fost testați, iar rezultatele au ieșit negative.

Conform procedurilor DSP, contacții direcți ai acestuia vor fi puși în izolare.

Chiar dacă o linie de intervenție va fi „compromisă” de această măsură a izolării, intervenția operativă de la Năsăud nu va fi afectată.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: